Ρόμπερτ Λιούμπισιτς: Υπέγραψε με την ΑΕΚ ο Κροάτης – Έρχεται σήμερα Ελλάδα!

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, αφού ο Κροάτης υπέγραψε με την Ένωση και πλέον το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωσή του.

Η πρωταθλήτρια της Stoiximan Super League, τα είχε βρει από χθες, Τρίτη, με τον παίκτη, μόνο που η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχε στηλώσει τα πόδια και δεν ήθελε να τον παραχωρήσει.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πρόκειται για τον βασικό αριστερό της μπακ,

του οποίου η κλασική του θέση είναι στο «6» και στο «8».

Μάλιστα όπως σας αναφέραμε, αυτές είναι οι θέσεις που τον υπολογίζει ο Ματίας Αλμέιδα, αν και μπορεί πολύ εύκολα να βρεθεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπως έχει δείξει φέτος άλλωστε.

Μιλάμε για παίκτη που έχει φέτος συνολικά 27 συμμετοχές, όντας βασικότατος σε Champions League, Europa League και Conference League, έχοντας παράλληλα δύο γκολ και τέσσερις τελικές πάσες.

ΑΕΚ: Τόσα κόστισε ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς!

Οι συζητήσεις κράτησαν όλη τη χθεσινή ημέρα και τελικώς η ΑΕΚ κατάφερε να κάμψει τις αντιστάσεις της Κροατικής ομάδας και να πάρει τη θετική της απάντηση, ικανοποιώντας τα «θέλω» της.

Βρέθηκε λοιπόν το ποσό και ο παίκτης έχει ήδη υπογράψει όπως σας αναφέραμε στην ομάδα της Αθήνας για τα επόμενα 5,5 χρόνια σύμφωνα με πληροφορίες.

Η μεταγραφή αναμένεται να κοστίσει στην Ένωση κάτι παραπάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ, ένα πολύ μεγάλο ποσό, ωστόσο μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να της φέρει πολύ περισσότερα στα ταμεία της στο μέλλον και με τις εμφανίσεις που θα κάνει μέσα στο γήπεδο.

Στα 24 του, ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, είναι αυτός ακριβώς που περιγράφει ο Ματίας Αλμέιδα, ως ιδανική μεταγραφική επιλογή για την ομάδα του, αφού πρόκειται για παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά, είναι νεαρός και σε 3-4 χρόνια μπορεί να έχει εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή του αξία.

Ο Κροάτης που είναι γεννημένος στην Αυστριά, αναμένεται στην Αθήνα στις 14.45 με πτήση από Βελιγράδι και στη συνέχεια θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ΑΕΚ.

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα