Σασμός επόμενα επεισόδια: Χαμός με Αντρέα – Η Εύα συμμαχεί με Μαθιό

12:09 7/1/2024 - Πηγή: Sportime

Σασμός επόμενα επεισόδια: Με ραγδαίες εξελίξεις επιστρέφει ο Σασμός μέσα στον Ιανουάριο με τη σειρά του Alpha να έχει κορυφώσει την αγωνία για το πως θα ολοκληρωθεί.

Την ώρα λοιπόν που περιμένουμε ακριβή ημερομηνία για την επανέναρξη των επεισοδίων τα spoilers της συνέχεια καθηλώνουν με τον Αντρέα φυσικά να πρωταγωνιστεί. Την ίδια ώρα ο Αστέρης κάνει ότι μπορεί να κερδίσει την Αργυρώ πίσω.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Εύα συμμαχεί με τον Μαθιό για να μάθει την αλήθεια

Ο Μαθιός

είναι και πάλι ελεύθερος και μπαίνει στο στόχαστρο της Εύας καθώς ξέρει ότι εκείνος ξέρει πολλά. Το μεταφέρει μάλιστα στον Αντρέα ότι αυτή τη στιγμή ο Μαθιός δεν είναι εχθρός της αλλά ένας πολύτιμος συνεργάτης τον οποίο θα εκμεταλλευτεί κατάλληλα για να πάρει αυτά που θέλει. Ο Αντρέας δε συμμερίζεται αυτή την άποψη και σύντομα οι σχέσεις του θα αλλάξουν οριστικά…

Παράλληλα, η Εύα χρησιμοποιεί τη σχέση της με τον Γιώργο προκειμένου να προσεγγίσει τον Μαθιό. Ξέρει πολύ καλά ότι ο αστυνομικός μπορεί να οδηγήσει στη λύση του μυστήριου για τον αδερφό της. Την ίδια ώρα ο Παύλος αντιλαμβάνεται την αλλαγή στη συμπεριφορά της και την προειδοποιεί πως βαδίζει σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Η Εύα όμως συνεχίζει ακάθεκτη. Η συνεργασία με τον Μαθιό είναι αυτή τη στιγμή η μόνη της ευκαιρία ώστε να οδηγηθούν κάπου οι έρευνές της για το φόνο του Ευθύμη…

Δείτε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τέλος Ανδρέας – Τηλέμαχος – Η Αργυρώ επιστρέφει στην Κρήτη

Survivor 2024 – Πρεμιέρα με Spoiler: Ποιοι κερδίζουν στον πρώτο αγώνα

Έρωτας φυγάς: Μπαίνει στη σειρά πασίγνωστος πρωταγωνιστής

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα