Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Μαρίνα πάει να πνιγεί στη θάλασσα

15:00 1/5/2024 - Πηγή: Sportime

Συγκλονίζει ο Σασμός με τη Μαρίνα στα επόμενα επεισόδια καθώς η Βρουλάκαινα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά τις αποκαλύψεις για το φόνο του Στεφανή από τον Μαθιό.

Η σειρά του ALPHA προβάλλει τις τελευταίες της μεγάλες ανατροπές με το μεγάλο φινάλε που έρχεται να αναμένεται να σαρώσει την τηλεθέαση.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Μαρίνα κάνει απόπειρα
αυτοκτονίας

Μετά τη μεγάλη ανακάλυψη που έκανε, η Μαρίνα διαπιστώνει κάθε μέρα που περνάει πως έχασε τον μονάκριβο γιο της, Πετρή, εξαιτίας του Μαθιού. Τρελαίνεται μάλιστα ακόμη περισσότερο κάθε φορά που σκέφτεται πως όλοι οι δικοί της άνθρωποι, όπως η γιαγιά Ειρήνη και η Αργυρώ γνώριζαν την αλήθεια και της την έκρυβαν.

Η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να διορθώσει την αδικία και να δικαιώσει τη μνήμη του γιου της καταγγέλλοντας τον Μαθιό. Οι Σταματάκηδες τρέμουν τις κινήσεις της όμως ο Μαθιός είναι έτοιμος να ομολογήσει γνωρίζοντας πως αυτή τη φορά δε θα τη γλιτώσει.

Η Μαρίνα όμως λυπάται τον Μαθιό και κυρίως τη Βασιλική. Έτσι τον συναντάει και του ζητά να παραδοθεί αφότου γεννήσει η γυναίκα του για να είναι ως τότε στο πλευρό της.

Ωστόσο η ψυχολογία της έχει γίνει ακόμη χειρότερη μετά από αυτή τη συνάντηση. Πλέον πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος να ηρεμήσει είναι να βρεθεί κοντά στον Πετρή της. Έτσι κάποια στιγμή πηγαίνοντας βόλτα στη θάλασσα κάνει απόπειρα να αυτοκτονήσει. Μπαίνει στη θάλασσα και προσπαθεί να πνιγεί. Στο μεταξύ ο Αντώνης και η Αργυρώ αγνοούν τις προθέσεις της…

Διαβάστε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης μαθαίνει που είναι ο Αντρέας!

Survivor 1-5: Τέλος το Survivor για την Ασημίνα; – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα