Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Νάντια παίρνει εκδίκηση από τη Βασιλική

16:32 2/2/2024 - Πηγή: Sportime

Σασμός επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές θα είναι και πάλι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του σήριαλ «Σασμός» που παρακολουθούμε στον ALPHA.

Η σειρά του καναλιού που συνεχίζει με τον τρίτο κύκλο της, «σαρώνει» τα πάντα στην τηλεθέαση και παρά τον ανταγωνισμό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Νάντια παίρνει εκδίκηση από τη Βασιλική

Στα επόμενα επεισόδια της ιστορίας από την Κρήτη, η Βασιλική θα είναι αυτή που θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων και αναμένεται

να δεχθεί ένα ισχυρό χτύπημα.

Ο Στεφανής θα είναι αυτός που θα συνεχίσει να την πληγώνει ακόμη και μετά τον θάνατο του. Τόσο με την έρευνα που ξαναγίνεται για τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή όσο και μέσω της Νάντιας.

Η Νάντια γνωρίζει πλέον πως είναι απόγονος του Στεφανή και ετοιμάζεται να διεκδικήσει όλα όσα της αναλογούν από την περιουσία του πατέρα της.

Η Βασιλική θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να της αλλάξει γνώμη καθώς όχι απλά δεν της άφησε τίποτα ο Στεφανής αλλά φρόντισε να αφήσει πίσω του πολλά χρέη.

Τις οικονομικές αυτές πληγές, της διόρθωσε με πολύ κόπο ο Μαθιός, με τη Νάντια όμως να δείχνει αμετακίνητη από την αρχική της θέση και σκοπεύει να τους τα πάρει όλα.

Εν τέλει, η Νάντια μαθαίνει πως τελικά δεν είναι αδερφή του Νικηφόρου και κατηγορεί τη Βασιλική πως της απέκρυψε την αλήθεια προκειμένου να μην διεκδικήσει τίποτα περιουσιακά.

Πλέον όμως ετοιμάζεται να την εκδικηθεί πολύ σκληρά..

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Δευτέρας:

Για όλες τις εξελίξεις από τον Σασμό αλλά και από όλες τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Τέλος το κρυφτό με την Εύα-Την ξεσκεπάζουν ο Γιώργος και ο Δημήτρης!

Σασμός: Κάνουν εκταφή του Στεφανή – Βόμβα στον Μαθιό

Σασμός: Η Θοδώρα ανοίγει την καρδιά της στον Γιώργο

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα