Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Σασμός επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές θα είναι και πάλι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του σήριαλ «Σασμός» που παρακολουθούμε στον ALPHA.

Η σειρά του καναλιού που συνεχίζει με τον τρίτο κύκλο της, «σαρώνει» τα πάντα στην τηλεθέαση και παρά τον ανταγωνισμό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Στη συνέχεια της ιστορίας από την Κρήτη, τα πάνω κάτω θα έρθουν στη ζωή του Αστέρη και της Αργυρώς που όμως διαβάσατε ήδη, ο  γάμος που ανέβαλλαν έφτασε

η στιγμή να γίνει και οι δυο τους να ενωθούν παντοτινά όπως του αξίζει.

Την ίδια ώρα η Αργυρώ είναι εξαγριωμένη με τον Αστέρη και το πως αυτός στέκεται στο πλευρό του αδερφού του παρότι ξέρει ότι είναι φονιάς.

Όλα όμως πολύ γρήγορα θα ξεχαστούν όταν το ζευγάρι θα περάσει ώρες αγωνίας, με τον Αστέρη να τους κάνει όλους να πεθαίνουν από την αγωνία τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αστέρης θα λιποθυμήσει στα χέρια της συντρόφου του και θα μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί τι του συνέβη.

Τα νέα όμως από τους γιατρούς δεν θα είναι και τα πιο ευχάριστα για την οικογένεια των Σταματάκηδων που θα ενημερωθούν πως ο αγαπημένος τους Αστέρης πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια.

Όλοι θα σπεύσουν να σταθούν δίπλα του και να τον στηρίξουν κυρίως ψυχολογικά. Αυτή που όμως θα καταρρεύσει στο άκουσμα αυτής της είδησης είναι η Αργυρώ αλλά και η καπετάνισσα..

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς του Alpha:

Για όλες τις εξελίξεις από τον Σασμό αλλά και από όλες τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Το τέλος δε γράφτηκε ακόμα-Έρχεται και 4η σεζόν;

Σασμός: Αντώνης, Γιώργος και Ντίνα στο στόχαστρο του Γιακοβάκη

Σασμός: Ο Χρήστος ψάχνει επίμονα για τη δολοφονία του Στεφανή

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα