Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος ανακαλύπτει ποιος έδωσε τα λεφτά

Ραγδαίες εξελίξεις έχει ο Σασμός με τη μία αποκάλυψη μετά την άλλη να φέρνει ανατροπές στα επόμενα επεισόδια και τον Παύλο να παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτές.

Η σειρά του Alpha που σαρώνει εδώ και τρία χρόνια στην τηλεθέαση, οδεύει προς το τέλος της. Η αγωνία κορυφώνεται καθώς πλησιάζουμε στο φινάλε. Πως θα λήξει η βεντέτα;

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος ανακαλύπτει ποιος έδωσε τα λεφτά

Η είδηση του θανάτου της Εύας, φέρνει αναταραχή στο χωριό, όπου προκύπτει και θέμα πού θα ταφεί. Ο Παντελής

έχει αντίρρηση να τη θάψουν στα χώματά τους. Ο Παύλος υποψιάζεται ότι τα λεφτά για τον θάνατο του Σπύρου τα έδωσε η Εύα πριν πεθάνει εκ μέρους των Σταματάκηδων λόγω των τύψεων που την είχαν κατακλύσει.

Γιώργος, Θοδώρα έρχονται πιο κοντά, ενώ και η σχέση Χρήστου, Στέλλας δείχνει να ωριμάζει. Την ίδια στιγμή η Ντίνα τα ξαναβρίσκει με τον Βαγγέλη.

Η Μαρίνα, μετά την αποκάλυψη πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, απασφαλίζει και είναι έτοιμη να τον καταδώσει, ενώ η σχέση της με την οικογένειά της, φτάνει σε ρήξη. Η Μαρίνα δεν μπορεί να πιστέψει ότι της έκρυβαν τόσο καιρό αυτή την αλήθεια. Ταυτόχρονα, θέλει να αποκαταστήσει τη μνήμη του γιου της ο οποίος σκοτώθηκε άδικα σα φονιάς.

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Σασμός αλλά και από όλες τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr

Διαβάστε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης ανακοινώνει το τραγικό νέο στους Σταματάκηδες

Σασμός: Αυτή θα είναι η τιμωρία της Σάντρας

Survivor 22-9: Αποκαλεί άχρηστη τη Χρύσα ο Παπαχαραλάμπους – Χαμός με τις γυναίκες των Μπλε – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα