Σχολίαζε την εξέλιξη του Ιωαννίδη στη σουίτα με τον Μελισσανίδη ο Αλμέιδα!

Αρκετά βλέμματα τράβηξε ο Φώτης Ιωαννίδης, ανάμεσα σε αυτά και του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έδωσε το παρών στην OPAP Arena για το Ελλάδα – Ολλανδία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός τεχνικός βρέθηκε στη σουίτα που έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης και μαζί είδαν την αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Στο

ματς φυσικά ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν από τους κορυφαίους, κάνοντας τα πάντα στην επίθεση αλλά και όσον αφορά το πρέσινγκ, αλλά και όσα του ζητήθηκαν από τον Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Ματίας Αλμέιδα τόνιζε πόσο τους αρέσουν αυτού του είδους οι σέντερ φορ, οι οποίοι έχουν πολύ καλή τεχνική και μπορούν να δημιουργήσουν πολλούς κινδύνους.

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει τόσο και την τακτική προσήλωση του Έλληνα παίκτη, ο οποίος βοηθούσε τους πάντες, πίεζε πολύ, έβγαινε στα άκρα και έπαιζε σίγουρα κόντρα σε ένα από τα κορυφαία στόπερ στον πλανήτη και σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο.

Η συζήτηση ανάμεσα στους δύο άντρες είναι απόλυτα φυσιολογική, αφού ο παίκτη του Παναθηναϊκού έχει κάνει άλματα προόδου, κάτι που σχολίασε και ο Αλμέιδα, που βλέπει την τεράστια βελτίωσή του.

Σίγουρα ο Φώτης Ιωαννίδης έχει πολλά να δώσει και να βελτιώσει, αφού δε σταματάει να δουλεύει και ήδη έχει προσελκύσει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον και με τις εμφανίσεις αυτές, όλο και περισσότερο μεγαλώνει.

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα