Σέρχιο Ράμος: Έχει απαιτήσεις στη Σεβίλλη, "γκρίνιαξε" για την απουσία του από την 11αδα γιατί υπάρχει στόχος

12:48 17/10/2023 - Πηγή: Contra

Τέσσερις συμμετοχές με τη φανέλα της Σεβίλλης έχει καταγράψει από την ημέρα της επιστροφής του στον σύλλογο ο Σέρχιο Ράμος και από ότι φαίνεται μόνο χαρούμενος δεν είναι απ' αυτή την εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η MARCA, ο έμπειρος Ισπανός αμυντικός θεωρεί ότι αδικήθηκε ως έναν βαθμό από τον πρώην, πλέον, προπονητή της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καθώς, παρά το γεγονός πως βελτίωνε διαρκώς τη φυσική του κατάσταση αλλά και την γενικότερη παρουσία του στον αγωνιστικό

χώρο, αυτός τον άφηνε στον πάγκο.

Σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα, ο Ράμος θεωρεί ότι αυτή η συνθήκη θα αλλάξει με τον νέο τεχνικό της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο και ο πολύπειρος Ισπανός στόπερ θα καταφέρει να μονιμοποιηθεί στη βασική 11αδα.

Ο 37χρονος στόπερ γνωρίζει πως μέσα από τις επίσημες αναμετρήσεις θα καταφέρει να βρει τον απαραίτητο ρυθμό που χρειάζεται αλλά και τον παλιό καλό του εαυτό για να χτυπήσει ξανά την πόρτα της εθνικής Ισπανίας αλλά να πρωταγωνιστήσει στο κορυφαίο επίπεδο.

Διαβάστε Περισσότερα

Ιταλία: Ποινή μαμούθ πρότεινε η Εισαγγελία για τον Φατζόλι παρά την ομολογία του, αναμένεται απόφαση και για τους Τονάλι, Ζανιόλο

Ρεάλ: Αυτό είναι το "δώρο" που περιμένει τον αντι-Μπενζεμά, αν δεν έρθει και ο Εμπαπέ

Μπαρτσελόνα: Ο Ντέκο ανέλυσε το πλάνο ανανεώσεων των μπλαουγκράνα και τερμάτισε όλα τα σενάρια

Keywords
Τυχαία Θέματα