Σκαραβαίος επόμενα επεισόδια: Ιερόδουλη νεκρή μετά από ραντεβού με τον γιο βουλευτή

16:08 4/2/2024 - Πηγή: Sportime

Σκαραβαίος επόμενα επεισόδια: Η ώρα της μεγάλης πρεμιέρας έφτασε. Ο Σκαραβαίος προβάλει το πρώτο του επεισόδιο σήμερα στις 21:00 από τη συχνότητα του Alpha και οι λάτρεις των αστυνομικών σειρών ανυπομονούν για τη νέα σειρά.

Η αστυνομική σειρά με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσορτέκη θα προβάλει ένα επεισόδιο κάθε Κυριακή το οποίο θα είναι μία αυτοτελής ιστορία κάποιας υπόθεσης. Καιρό είχαμε να δούμε ένα τέτοιο πρότζεκτ στην ελληνική τηλεόραση!

Σκαραβαίος
επόμενα επεισόδια: Η υπόθεσης της νεκρής ιερόδουλης

Ο Μάρκος πρέπει να επισκεφθεί την κόρη του στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα χρειαστεί να αναβάλλει το ταξίδι του όταν ο Αρχηγός θα τον καλέσει για μια υπόθεση την οποία πρέπει να χειριστούν διακριτικά, μαζί με τη Μάρθα. Μια νεαρή φοιτήτρια που αποδεικνύεται πόρνη πολυτελείας, βρίσκεται νεκρή σε ακριβό ξενοδοχείο, ενώ έχει κλείσει ραντεβού με τον γιο γνωστού βουλευτή. Την σκότωσε ο ίδιος που εντοπίστηκε μεθυσμένος σε παρακείμενο λόφο; Ποιος μπορεί να ήθελε να τον παγιδεύσει; Που βρίσκεται το ακριβό κόσμημα που φορούσε το θύμα όταν έφτασε στο ξενοδοχείο; Ποιο κύκλωμα βρίσκεται πίσω από τη γυναίκα; Ποια ήταν τα πάρε δώσε του βουλευτή που είχαν οδηγήσει σε απειλές και στον εκβιασμό του; Τα μέσα ενημέρωσης θα πέσουν πάνω σε αυτή την υπόθεση κάνοντας δύσκολη τη ζωή της αστυνομίας που ξετυλίγει ένα σκοτεινό κουβάρι εκβιασμών στην πιο πλούσια συνοικία της πόλης.

Διαβάστε επίσης:

Ο Σκαραβαίος: Όσα θα γίνουν στα πρώτα δύο επεισόδια της σειράς του ALPHA

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Αυτή βάζει τέλος στον Γρηγόρη

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Βικτώρια και Δωροθέα καταστρέφουν τον γάμο του Σίμου

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα