Σούπερ μάρκετ: Κλείνουν για τρεις σερί μέρες – Ανοιχτά αυτή την Κυριακή!

Στο τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν το Πάσχα βρισκόμαστε πλέον και όλα τα μαγαζιά και τα σούπερ μάρκετ έχουν μπει σε εορταστικό ωράριο.

Φυσικά έχουμε σε ισχύ τόσο το «Καλάθι του Πάσχα» αλλά και το «Καλάθι του Νονού» για να κάνουν όσο πιο εύκολα γίνεται οι πολίτες τα ψώνια τους.

Ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε πολύ

τις ώρες που θα κινηθείτε γιατί μπορεί να την πατήσετε και να βρείτε τα μαγαζιά κλειστά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αύριο Κυριακή 28 Απριλίου αναμένεται όλα τα καταστήματα να είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα.

Σούπερ Μάρκετ: Τι ισχύει για τη Μεγάλη Εβδομάδα!

Από κει και πέρα, αλλαγές θα έχουμε και κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, αφού το ωράριο που προτείνεται είναι συνεχές 9 το πρωί με 9 το βράδυ, την Μεγάλη Παρασκευή από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Την Κυριακή του Πάσχα την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά, ενώ και την Τρίτη θα είναι κλειστά λόγω μεταφοράς του εορτασμού της Πρωτομαγιάς.

Έτσι αναμένεται να έχουμε τρεις μέρες κλειστά τα σούπερ μάρκετ, άρα θα πρέπει να προμηθευτείτε όσα χρειάζεστε πολύ νωρίτερα.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα