Σπάει την «εκεχειρία» με την ΕΠΟ ο Άρης! – Με επιστολή στην ΚΕΔ απαιτεί μόνο Έλληνες διαιτητές από εδώ και πέρα! (vid)

Έντονη η αντίδραση της ΠΑΕ Άρης μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός από το οποίο έκανε το 0-2 στο 21′. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας των κιτρινόμαυρων, Παντελής Ζουμπούλης έκανε γνωστό στους εκπροσώπους του Τύπου ότι θα σταλεί επιστολή στην ΚΕΔ, με την οποία ο «Θεός του πολέμου» θα ζητά να τον σφυρίζουν μόνο Έλληνες διαιτητές από εδώ και πέρα.«

«Δεν

υπάρχει κανένα πέναλτι. Είναι… εφεύρεση του διαιτητή. Θα στείλουμε επιστολή στην ΚΕΔ για να ζητήσουμε Έλληνες διαιτητές», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ. κ Ζουμπούλη μετά την ήττα με του Άρη από τον Ολυμπιακό με 1-2.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Παντελή Ζουμπούλη

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικούς μήνες σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε πει οτι φέτος ο Άρης δεν θα βγάλει ανακοίνωση για τη διαιτησία, ωστόσο οι εξελίξεις φαίνεται οτι ανάγκασαν τους κιτρινόμαυρους να αναθεωρήσουν την απόφαση που είχαν πάρει.

Εκτός από την ΠΑΕ και ο Άκης Μάτζιος έριξε καρφί για το πέναλτι του Ολυμπιακού, ενώ στιχομυθία είχαν Καρυπίδης και Κούγιας. στον αγωνιστικό χώρο του Βικελίδης.

Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα