Στην ΑΕΚ είναι μονόδρομος η επιστροφή του Στάνκοβιτς

Η ΑΕΚ αντί να πανηγυρίζει το βράδυ της Κυριακής (28/5) την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχει μπει σε σκέψεις. Σε αναλύσεις και όλα τα σχετικά μετά την επική ανατροπή που της έκανε ο ΠΑΟΚ. Και όλα αυτά με το επόμενο παιχνίδι να αργεί πολύ. Στις 15/5 θα πάει να παίξει στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό. Ένα ματς που μπορεί να είναι απόλυτα κρίσιμο. Μπορεί και όχι. Ανάλογα με το

τι θα έχει γίνει στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Το ζήτημα είναι αν θέλει κάποιος να μείνει στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, πως για ακόμα μια φορά η ομάδα του Αλμέιδα πλήρωσε μια συγκεκριμένη εικόνα λαθών. Στο αμυντικό πλάνο, στα ατομικά κάποιου στόπερ (Κάλενς) και στην ατολμία του Αθανασιάδη. Ο Έλληνας πορτιέρε έχει φέτος δείξει αν μπορεί να σταθεί σε μια μεγάλη ομάδα. Και πέρυσι σχεδόν βασικός ήταν και η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα. Αλλά δεν είναι κάθε χρονιά ίδια. Και ο τερματοφύλακας σε τέτοιο επίπεδο πρέπει να το αποδεικνύει κάθε σεζόν.

Ο Αθανασιάδης είναι φανερό πως δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στους στόπερ του. Από τα χειρότερα σε μια άμυνα, είναι αυτό. Όχι δε φταίει μόνο αυτός για το 3-2 της Τούμπας. Ειδικά από την στιγμή που έκανε και 2-3 εξαιρετικές επεμβάσεις. Κάτω από τα δοκάρια είναι καλός. Σε άλλα σοβαρά θέματα υστερεί. Στις εξόδους, περισσότερο και από τον Στάνκοβιτς.

Ο αυστριακός έχει επιστρέψει στις αποστολές μετά τον τραυματισμό του. Τα όσα έγιναν στην Τούμπα, φανερώνουν πως μάλλον είναι μονόδρομος και η επιστροφή του στην 11άδα εν όψει Ολυμπιακού.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα