Madrid Open: Νέα ανατροπή και στους “16” ο Μεντβέντεφ (vid)

Το 2/2 έκανε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ στο Mutua Madrid Open, καθώς νίκησε τον Σεμπάστιαν Κόρντα με 5-7, 7-6(4), 6-3, και εξασφάλισε την πρόκρισή του στον 4ο γύρο της ATP Masters 1000 διοργάνωσης για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Ο No4 του κόσμου χρειάστηκε ξανά την ανατροπή για να τα καταφέρει, ενώ για να οδηγήσει το ματς σε decider κέρδισε ένα απαιτητικό tie-break, μετά από διπλό SP. Ο 4ος γύρος είναι το ταβάνι του μέχρι σήμερα στη Μαδρίτη, και θέλει να βρεθεί για πρώτη φορά

στην 8άδα.

Αυτή, παράλληλα, ήταν η 21η νίκη του για φέτος στο Tour, και θέλει να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία στην ισπανική πρωτεύουσα, ώστε να μείνει κοντά στις τρεις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης, ενόψει Ρώμης και φυσικά Παρισιού για το Roland Garros.

Clay specialist @DaniilMedwed is into the round of 16 in Madrid for the third time in a row!#MMOpen pic.twitter.com/yBxQ1jp3Sh

Tennis TV (@TennisTV) April 29, 2024

Σχετικά με το παιχνίδι, ο 27χρονος Ρώσος ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του με 25 winners και 7 άσους, ενώ υπέπεσε σε 12 αβίαστα και μόλις ένα διπλό λάθος. Από την άλλη ο Κόρντα είχε 42 winners και 13 άσους, όμως έκανε και παραπάνω αβίαστα λάθη (19).

Είχε 77% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service ο Μεντβέντεφ, σ’ αντίθεση με τον Αμερικανό που είχε 69%, και κλειδί για τη νίκη του ήταν το γεγονός πως “έσβησε” 9/11 BP του αντιπάλου του, ενώ την ίδια ώρα μετουσίωσε σε break 2/5 ευκαιρίες του.

Στον επόμενο γύρο θα διεκδικήσει την είσοδό του στα προημιτελικά για πρώτη φορά στην καριέρα του, και θ’ αντιμετωπίσει τον 26χρονο Καζάκο, Αλεξάντερ Μπούμπλικ, που για να βρεθεί στους “16” νίκησε τον Μπεν Σέλτον με 3-6, 7-6(2), 6-4.

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Madrid Open: Νέα ανατροπή και στους “16” ο Μεντβέντεφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα