Στο πρώτο ημίωρο δεν υπήρχε ματς. Μετά μόνο ο ΠΑΟΚ. Ντέρμπι δεν ήταν ποτέ!

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πάρει στο τέλος τον βαθμό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά θα ήταν καθαρή «κλοπή».

Ένα ακόμα ντέρμπι που δεν κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Ένα ακόμα που το έχασε! Είτε με Γιοβάνοβιτς, είτε με Φατίχ Τερίμ, οι «πράσινοι» ντέρμπι στο χορτάρι δεν έχουν

πάρει. Στα τέσσερα του Τούρκου, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Σοβαρή δικαιολογία οι απουσίες. Και ακολουθεί η διαβολοβδομάδα με ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και νέο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Δύο 90λεπτά, μετά από δύο κολλητές ήττες που όσο εύκολα μπορεί να αποθεωθεί ο Τερίμ, εξίσου εύκολο είναι και το… Ιβάν γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα, αφού το βράδυ της επόμενης Κυριακής ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει χάσει τον έναν από τους δύο στόχους και να είναι… 4ος και έξι βαθμούς μακριά από τον δεύτερο!

Στη Τούμπα θα μπορούσαν να φύγουν στο τέλος με τον βαθμό, αλλά θα ήταν καθαρή «κλοπή», αφού δεν άξιζαν κάτι από την αναμέτρηση. Και προς τιμήν του ο Τούρκος προπονητής το παραδέχθηκε στις δηλώσεις του.

Ο Παναθηναϊκός του Τερίμ και ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου

Ο Παναθηναϊκός του Τερίμ συνεχίζει να… φέρνει σε εκείνον του Μαλεζάνι με την άμυνα στο κέντρο! Και το πληρώνει αυτό. Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Σε κακό βράδυ και ο προπονητής του. Ο Ούγκο βασικός ξανά και στο ημίχρονο αλλαγή! Βασικός και ο Ντραγκόφσκι που δεν έδειξε κάτι φοβερό, ή κάτι που δεν έπαιρνε ο Παναθηναϊκός απο τον Λοντίγκιν. Ο Τερίμ κάνει λάθος και διαχειρίζεται άγαρμπα τις νέες προσθήκες στο ρόστερ. Πλην του Μπακασέτα ο οποιος γνωρίζει τον Παναθηναϊκό καλύτερα και από τον προπονητή του, οι υπόλοιποι νεοαποκτηθέντες θέλουν χρόνο που δεν τους τον δίνει ο Τερίμ.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Και για πολλούς η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Και κατά γενική ομολογία η ομάδα με το καλύτερο επιθετικό transition στην Ελλάδα. Ειδικά από την ώρα που ο Λουτσέσκου έβαλε στη συνθήκη της αναμέτρησης και το… απρόβλεπτο του Κωνσταντέλια, ο ΠΑΟΚ έδειχνε οτι θα βρει και τρίτο γκολ.

Για να μην το πλατιάζουμε, στο ματς της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλά διαστήματα στο παιχνίδι, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε μόνο… στιγμές. Ντέρμπι το παιχνίδι δεν ήταν ποτέ. Στο τέλος ο Παναθηναϊκός, αφού ο ΠΑΟΚ δεν καθάρισε νωρίτερα το παιχνίδι, θα μπορούσε να το κανει 2-2 και να αποφύγει την ήττα, αλλά θα ήταν κλοπή. Δεν τον άξιζε τον βαθμό η ομάδα του Τερίμ. Στον αντίποδα εκεινη του Λουτσέσκου άξιζε και με το παραπάνω το τρίποντο.

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα