Στον «αέρα» το μέλλον του Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό

Ένας καταπληκτικός ΠΑΟΚ επέστρεψε με εκκωφαντικό τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς επικράτησε 4-2 του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο «Δικέφαλος» ήταν τρομερά κυνικός, «τιμώρησε» τα λάθη του Ολυμπιακού και προηγήθηκε 4-0 μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με γκολ των Ζίβκοβιτς (39′), Τόμας (56′,

66′) και Οζντόεφ (78′). Οι Πειραιώτες, το μόνο που κατάφεραν, ήταν να «σουλουπώσουν» στο φινάλε την κακή βραδιά τους, μειώνοντας σε 2-4 με γκολ των Φορτούνη (86′) και Μασούρα (90+8′).

Μάλιστα, χαρακτηριστική ήταν η εικόνα του προπονητή των γηπεδούχων, Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στη φάση του 4ου γκολ, όπου ο ΠΑΟΚ έκρυψε την μπάλα. Ήταν το 78ο λεπτό, όταν ο Οζντόεφ έκανε 4-0, με τον Κωνσταντέλια να πραγματοποιεί εξαιρετική ενέργεια και να στρώνει την μπάλα με τακουνάκι. Ο Μαρτίνεθ απογοητεύτηκε πλήρως από την εξέλιξη και αντέδρασε καλύπτοντας το πρόσωπό του με τα χέρια του.

Ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη με όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου κι έδωσε υπόσχεση ότι η ομάδα του θα ξεπεράσει γρήγορα τη δύσκολη κατάσταση. Έκανε, μία σύντομη τοποθέτηση και δεν δέχθηκε ερωτήσεις.

Η συνέχεια ΕΔΩ

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα