Στράβωμα με Πάμπλο Γκαρσία – Τι παίζει με Αιτόρ και Ζέλσον

09:00 3/3/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Πάμπλο Γκαρσία, ο Αιτόρ και ο Ζέλσον Μαρτίνς, μπαίνουν σήμερα στο μικροσκόπιο των Παρασκηνίων του Sportime, με τις αποκαλύψεις να είναι πραγματικά… καυτές.

Πάμε αρχικά στον Πάμπλο Γκαρσία, που όπως όλοι γνωρίζουμε έχει ιδιαίτερη σχέση με τον ΠΑΟΚ, έχοντας γράψει ιστορία με τη φανέλα του.

Ο Γκαρσία έχει λατρευτεί όσο λίγοι στο «Δικέφαλο του Βορρά», ωστόσο αποφάσισε να φύγει από τη δεύτερη ομάδα και να πάει στον Πανσερραϊκό για να δοκιμαστεί στη Stoiximan Super League.

Μετά

το τελευταίο παιχνίδι όμως ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και ΠΑΟΚ πολλά φαίνεται ότι έχουν αλλάξει και η κατάσταση μπορεί και να ξεφύγει. Τι έχει όμως συμβεί;

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός και ο Αϊτόρ έχουν μία ιδιαίτερη σχέση, με τον Ισπανό την περασμένη μισή σεζόν να κουβαλάει την ομάδα στις πλάτες του.

Ωστόσο ήρθε η άτυχη στιγμή και τελικώς αποφάσισε να απαντήσει θετικά και να ανανεώσει με το «τριφύλλι», προκειμένου να επιστρέψει στο τέλος ακόμα καλύτερος.

Τα πράγματα όμως δεν πάνε πολύ καλά και ο Φατίχ Τερίμ ήδη έχει περάσει το μήνυμα του στον Ισπανό. Ποιο είναι αυτό;

Τέλος ο Ολυμπιακός αγόρασε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο τον Ζέλσον Μάρτινς από τη Μονακό, προσθέτοντας έναν πραγματικά ποιοτικό εξτρέμ στο ρόστερ του.

Μιλάμε φυσικά για έναν παίκτη που έχει συνολικές μεταγραφές που κόστισαν πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ και ανήκει στο πελατολόγιο του Ζόρζε Μέντες.

Ωστόσο τα ερωτηματικά για την παρουσία του και στη χώρα μας έχουν αρχίσει να πληθαίνουν και θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για το τι μπορεί να πετύχει.

Όλες τις αποκαλύψεις μπορείτε να τις τσεκάρετε αναλυτικά στα Παρασκήνια του Sportime και να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα