Survivor 11/4: Οριστικό spoiler στη Live μετάδοση για το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor 11/4: Η 14η εβδομάδα στο  Survivor 2024 ολοκληρώνεται με αγώνισμα επικοινωνίας, αλλά και με διαδικασία αποχώρησης.

To ριάλιτι του ΣΚΑΪ, πασχίζει να κρατηθεί κοντά στο 15% βλέποντας Σασμό-Ψυχοκόρες να το ξεπερνούν στην τηλεθέαση.

Μια εβδομάδα κρίσιμη, καθώς θα έχουμε την τελευταία αποχώρηση πριν τη μεγάλη Ένωση των ομάδων. Παραδοσιακά, οι δύο εβδομάδες μετά την Ένωση φέρνουν νούμερα και σ’αυτά προσβλέπουν οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου, αλλά και ο Aτζούν. Ειδάλλως, μπορεί να αρχίσουν

και σκέψεις για σενάρια που δεν θέλει κανείς, όπως πρόωρη ολοκλήρωση.

Έχουμε το κλειδωμένο spoiler για την παίκτρια που θα φύγει απόψε.

Πριν το αγώνισμα αποχώρησης, φυσικά θα έχουμε και το πάντοτε συναισθηματικά φορτισμένο αγώνισμα για την επικοινωνία.

Επίσης έχετε λάβει ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ spoiler για την ομάδα που θα πάρει την επικοινωνία.

Οι Μπλε έχουν υπερισχύσει αυτή την εβδομάδα μετρώντας 3 νίκες έναντι μόλις μιας των Κόκκινων. Θέλουν λοιπόν να κλείσουν την εβδομάδα με τον ιδανικότερο τρόπο. Μπορούν;

Survivor 11/4: Το Live το τιμημένο

Η πιο ανατρεπτική Live μετάδοση επιστρέφει ανανεωμένη με σχολιασμό, βιντεάκια από τους στίβους μάχης και φυσικά απολαυστικά σχόλια από Twitter.

Eσείς, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθίσετε αναπαυτικά στον καναπέ, να χαλαρώσετε, να πάρετε μαζί σας όλα τα… συμπαρομαρτούντα (πίτσες, πατατάκια, ποπ κορν, σοκολάτες, μπύρες) και να παρακολουθήσετε από κοινού το Survivor από την τηλεόραση και το smartphone σας. Φυσικά, συντονιστείτε και για περισσότερα survivor spoiler.

Το ξέρετε εξάλλου ότι είμαστε η καλύτερη παρέα! Υπομονή μέχρι ο Γιωργάρας ο Λιανός να δώσει το εναρκτήριο σφύριγμα και να απολαύσουμε τα runs.

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
, σαρβαιβορ τωρα
Τυχαία Θέματα