Famagusta επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος κινδυνεύει να μείνει τυφλός

Famagusta επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά Famagusta, με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη στα επόμενα επεισόδια της ιστορίας.

Η σειρά του Mega έχει ξεκινήσει δυναμικά, «σαρώνοντας» στην τηλεθέαση αν και έχει μεγάλο ανταγωνισμό κόντρα στο Survivor.

Famagusta επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος κινδυνεύει να μείνει τυφλός

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Παύλος θα είναι αυτός που θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων αναφορικά με την υγεία του που θα μπει σε κινδύνους.

Μπορεί η Σιμώνη να προσπαθεί αρκετά προκειμένου

να μείνει μακριά από τον Μάικλ, όμως όταν θα τον δει από κοντά στην Κύπρο, δεν θα κρατήσει τα συναισθήματα της και θα λυγίσει.

Την ίδια ώρα, η Νάντια θα είναι αυτή που θα ενημερώσει τον Ανδρέα για την υγεία του Παύλου ο οποίος δεν κάνει θεραπεία όπως του έχουν πει και κινδυνεύει να τυφλωθεί.

Ο Παύλος, αποδέχεται τη μοίρα του και προσπαθεί να περάσει όσο πιο πολύ χρόνο μπορεί με το παιδί του. Μετά τις εξελίξεις αυτές οι εν διαστάσει σύζυγός του, Ιφιγένεια, αρνείται να τον αφήσει μόνο του και επιμένει να είναι ξανά μαζί για όσος χρόνος του απομένει.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Κυριακής:

Για όλες τις εξελίξεις από την Famagusta αλλά και από όλες τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr

Διαβάστε επίσης:

Famagusta: Ποιος δε θέλει τον Ανδρέα Γεωργίου στη σειρά;

Famagusta: Αυτό τρέμει η Σοφία για τη σχέση Μάικλ και Χριστίνας

Famagusta: Ανατροπή – Ο Θοδωρής παραδέχεται τη σχέση με την Ελένη όχι όμως τον φόνο

Famagusta: Ο Θοδωρής μαθαίνει πως θα γίνει πατέρας μέσα στο κελί

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα