Συγκλονιστικές προβλέψεις ξανά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης – Η κακοκαιρία Elias φέρνει 300 με 500 τόνους βροχής στη Θεσσαλία!

Πολύ άσχημα νέα συνεχίζει να μεταφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, ο οποίος προειδοποιεί για τη νέα κακοκαιρία που έχει πάρει το όνομα Elias.

Συγκεκριμένα έχει αναφέρει αυτές τις μέρες πως αναμένεται να είναι αρκετά σφοδρή, ωστόσο όχι στο βαθμό που ήταν η κακοκαιρία «Daniel».

Το πολύ ανησυχητικό είναι ότι η νέα αυτή κακοκαιρία, αναμένεται να χτυπήσει και στη Θεσσαλία

όπου ακόμα οι άνθρωποι μαζεύουν τις λασπωμένες περιουσίες τους και ότι τους έχει απομείνει.

Σύμφωνα με το γνωστό μετεωρολόγο η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από το πρωί της Δευτέρας και σιγά σιγά θα αρχίσει να επεκτείνεται.

Ήδη όπως τονίζει έχουν αρχίσει «καταιγίδες προς την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, κινείται σιγά σιγά το σύστημα πιο νότια και οργανώνεται και το βαρομετρικό χαμηλό με τις ηλεκτρικές εκκενώσεις μέσα στο Ιόνιο. Είναι ένα κύμα κακοκαιρίας το οποίο θα αφορά στην ουσία τα 2/3 της χώρας».

«Οι περιοχές που δεν θα επηρεαστούν τόσο πολύ θα είναι αυτές από το ύψος της Θεσσαλίας και πιο βόρια. Εκεί σήμερα θα έχουμε βροχές και καταιγίδες, κυρίως στην κεντρική Μακεδονία και από το απόγευμα – βράδυ θα μιλάμε για το δεύτερο ισχυρότερο κύμα κακοκαιρίας το οποίο θα αφορά τη δυτική, κεντρική και νότια Ελλάδα» σημείωσε μιλώντας στην τηλεόραση του Open.

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη Θεσσαλία, αφού ο όγκος νερού θα είναι πολύ μεγάλος μιλώντας για 300 με 500 τόνους νερό από σήμερα (25/9).

Δείτε αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης:

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονιστικές, Κλέαρχος Μαρουσάκης –, Elias, 500, Θεσσαλία,sygklonistikes, klearchos marousakis –, Elias, 500, thessalia