Τελικά μήπως ο Ολυμπιακός έχει θέμα Φρέιρε

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τη Γουέστ Χαμ αύριο Πέμπτη (9/11, 22:00). Αυτό νοιάζει τώρα. Το ματς με τον ΠΑΟΚ πρέπει να περάσει στη λήθη, αν και αυτό θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά και μέχρι να αρχίσει το ματς στο Λονδίνο πολλά θα ακουστούν και θα γραφτούν ακόμα και για όλο το ρόστερ.

Ακόμα και για παίκτες που δεν έπαιξαν. Εκείνος, πάντως, που αντιμετωπίζεται με μια σχετική επιείκεια μια και όντως το πάλεψε είναι ο

Πορόσο. Σύμφωνοι, ο διεθνής με το Εκουαδόρ στόπερ έκανε ένα πέναλτι που θα μπορούσε να αποφύγει. Και το οποίο έφερε και το 0-2. Δεν είναι λίγο πράγμα. Αλλά του αναγνωρίζεται το πάθος και το γεγονός πως σε σχέση με άλλους συμπαίκτες του (σίγουρα όχι τον Φορτούνη) πάταγε πιο γέρα στα πόδια του σε ένα σημαντικό ματς.

Γράφονται και ακούγονται όμως διάφορα για τον Φρέιρε. Έναν παίκτη που ήρθε στην Ελλάδα για να γίνει ο leader στην άμυνα του Ολυμπιακού του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Εκτός εδώ και καιρό λόγω τραυματισμού.

Φυσικά και κάθε παίκτης μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή τη δυσκολία. Αλλά δεν είναι λίγες πλέον οι αναλύσεις για το τι είχε κάνει πριν μπει στα πιτς.

Ο Φρέιρε μπήκε για τελευταία φορά στο γήπεδο την πρώτη ημέρα του Οκτωβρίου στο 0-3 στα Γιάννενα. Από τότε είναι τραυματίας ενώ στην Ευρώπη στους ομίλους έχει παίξει μόνο στην ήττα 2-3 από την Φράιμπουργκ.

Και εκεί που είχε ξεκινήσει μια κουβέντα αν ο Ολυμπιακός θέλει στόπερ λόγω Πορόσο, μην συνεχιστεί αυτή λόγω Φρέιρε.

Όχι επειδή είναι τραυματίας φυσικά αλλά επειδή μάλλον ακόμα δεν έχει καταξιωθεί και στη συνείδηση του κόσμου.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα