Τερίμ: Αποκάλυψε πώς θα πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός

21:00 7/1/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Παναθηναϊκός δεν έπεισε, αλλά νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι του Φατίχ Τερίμ. Αυτή τη φορά επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Τούρκος τεχνικός απάντησε με αφοπλιστική ειλικρινά πως αυτό που του άρεσε περισσότερο «είναι που κερδίσαμε». Δύσκολα θα μπορούσε να πει και κάτι άλλο με τέτοια εμφάνιση.

Εξήγησε πως κάθε ομάδα δεν μπορεί να έχει μόνο ένα πλάνο

και γι’ αυτό έψαξε τη λύση με τους δύο φορ. Όσο για τον Σπόραρ; Ξεκαθάρισε πως «ήταν πολύ σημαντικό που ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες».

Λίγο πριν αρχίσουν τα ντέρμπι ο Τερίμ τόνισε και τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να έρθει ο τίτλος. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «είμαστε ο Παναθηναϊκός, έχουμε αρκετά χρόνια να πάρουμε το πρωτάθλημα. Για να το πάρουμε πρέπει να είμαστε δυνατοί, να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο».

Δεν θέλησε να πει πολλά για τις μεταγραφές. Η προσθήκη του στόπερ έχει ήδη καθυστερήσει με τον Τερίμ να λέει πως «μην ανησυχείτε καθόλου, έντεκα άτομα θα είμαστε στο γήπεδο» και να παραδέχεται πως «έχουμε κάποιες ελλείψεις στην ομάδα, αλλά όλοι προσπαθούμε να τις καλύψουμε. Δεν έχω αμφιβολία πως όποιος και να παίξει, θα δώσει τα πάντα για να κερδίσουμε».

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα