Θα ασχοληθεί με τις ακαδημίες του ο Παναθηναϊκός;

09:02 5/5/2024 - Πηγή: Sportime

Τεράστιο πρόβλημα έχει ο Παναθηναϊκός. Δεν αναφερόμαστε μόνο στο αγωνιστικό αυτή τη στιγμή. Το μεγάλο κενό δεν είναι τα 14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα στη Super League 1, αλλά η έλλειψη ενδιαφέροντος για τις ακαδημίες. Της στιγμή που άλλες ομάδες κάνουν θραύση.

Από πού να αρχίσει και που να τελειώσεις με τα παραδείγματα που έχουμε στη διάθεσή μας. Όχι μακριά, για τις ελληνικές ομάδες μιλάμε. Έχουμε

και λέμε…

Ο ΠΑΟΚ πήρε τον δρόμο της «αιμοδοσίας» από τις ακαδημίες και πλέον έχει βγάλει στο κουρμπέτι τους Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη και Τζίμα! Οι δύο πρώτοι ήδη είναι βασικά στελέχη και πιθανές πωλήσεις που θα γεμίσουν τα ταμεία του συλλόγου. Ο νεαρός φορ μπορεί να ξεπεράσει αμφότερους…

Παναθηναϊκός: Τους ξεπέρασε όλους ο Ολυμπιακός!

O Ολυμπιακός; Να μιλήσουμε για τον Ολυμπιακό; Η ομάδα του Πειραιά ξεπέρασε και τον ΠΑΟΚ! Ο Ολυμπιακός στήριξε, πάλεψε και έχει διαθέσιμους τους Τζολάκη, Ρέτσο, Ντόη! Plus ότι έπεται η «χρυσή» γενιά του Youth League που κατέκτησε και το τρόπαιο.

Αλήθεια, εκείνος ο Παναθηναϊκός πλην του Βαγιαννίδη που βαδίζει; Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν κατέβαινε ούτε για αστείο να δει τις ακαδημίες. Ο Φατίχ Τερίμ ούτε που το συζητάμε. Ο Μπιλάλ έχει εξαφανιστεί. Ο Λάζαρης (πρώτος σκόρερ με 18 γκολ στην Κ19) ΔΕΝ πάει καν προετοιμασία.

Μιλάμε για αυτοκτονία…

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα