Τι γίνεται με μεταγραφές στην ΑΕΚ! Δύο ονόματα που ακούστηκαν

Η ΑΕΚ θα κάνει μεταγραφή;  Αυτό ρωτούν οι οπαδοί της αν και επίσημα το κλαμπ έδωσε πως δεν είναι κοντά σε κάποια προσθήκη. Από το Sportime είχατε διαβάσει στις 25 Ιανοαυαρίου πως είναι δύσκολο. Είναι δύσκολο γιατί το κλαμπ έχει λοκάρει σε παίκτες που μάλλον θα ήταν πιο ανοιχτό να έρθουν το καλοκαίρι. Έχει λοκάρει για την τρέχουσα περίοδο προσπαθόντας να πείσει τους ίδιους και τις ομάδες τους να τρέξουν τώρα οι διαδικασίες.

Η ΑΕΚ

μιλάει για κεντρικό χαφ, αριστερό εξτρέμ/μεσοεπιθετικό αλλά και δεξιό μπακ. Όπως είναι λογικό σε τέτοιες περιπτώσεις ακούγονται διάφορα ονόματα. Αλλά περισσότερο άλλα λιγότερο πιστευτά. Το όνομα του Ινμπέομ Χουάνγκ π.χ. δεν έχει και τόσο ρεαλιστική βάση. Ο Ερυθρός Αστέρας αγόρασε τον νοτιοκορεάτη από τον Ολυμπιακό δίνοντας κάποια εκατομμύρια. Θα ήθελε και κάποια συν για να τον δώσει έξι μήνες μετά. Απίθανο κατά 99,99%.

Ο Χουάνγκ δεν είναι και το μοναδικό όνομα που έχει ακουστεί για τη θέση του κεντρικού χαφ. Το πρώτο είναι αυτό του Άλεξ Σαντάνα, του 29χρονου βραζιλιάνου με βουλγαρικό διαβατήριο. Ο Σαντάνα ήταν στη λίστα της ΑΕΚ και το καλοκαίρι και όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η φημολογία πηγαίνει και στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Ο Σαντάνα παίζει στην Ατλέτικο Παραναένσε (βγήκε με ενοχλήσεις στο ματς της Κυριακής 28/1 κόντρα στην Αρούκο αν και δε φαίνεται κάτι σοβαρό).

ΑΕΚ: Τα ονόματα 

Εκτός του Σαντάνα, ακόμα ένα όνομα που ακούστηκε είναι και αυτό του 27χρονου αλβανού χαφ Κεϊντί Μπάρε. Ο Μπάρε έχει κάνει 21 ματς με την Εσπανιόλ στη Σεγούντα αλλά έχει χάσει τη θέση του στα τελευταία παιχνίδια. Ο διεθνής Αλβανός είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό αλλά δε φαίνεται πως έγινε οποιαδήποτε επαφή. Θεωρείται παίκτης με έμφαση στο 6, που τρέχει και πιέζει. Αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται (όπως η Κάντιθ) αλλά φυσικά πλέον ο χρόνος πιέζει μια και την Τετάρτη (31/1) λήγει η μεταγραφική περίοδος. Το θετικό πως το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, που έρχεται.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα