Το είπε η σύζυγός του για τον Δημήτρη Κόκοτα…

13:50 1/4/2024 - Πηγή: Sportime

Για την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα μίλησε η σύζυγος του Κατερίνα Πετράκη, βγαίνοντας στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, με τον γνωστό τραγουδιστή να είναι στην εντατική, ενώ δεν έχει πολλές πληροφορίες για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Η ίδια προσπαθεί να είναι θετική, ωστόσο οι γιατροί δεν μπορούν να πουν λεπτομέρειες και να κάνουν περισσότερες αναλύσεις, μέχρι να υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις.

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με την ίδια όταν ένιωσε ο Δημήτρης Κόκοτας

αδιαθεσία και όσοι ήταν γύρω του, άμεσα κατάλαβαν τι έπαθε και φρόντισαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Μάλιστα θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρξε κάποιο δείγμα στο παρελθόν για τα όσα θα συνέβαιναν, αφού δεν είχε πάθει το παραμικρό, ενώ και οι εξετάσεις του ήταν πολύ καλές.

Ήταν κάτι πολύ ξαφνικό και αυτό όπως τονίζει είναι το πιο δύσκολο, με τους γιατρούς να μη θέλουν να τους απελπίσουν, αλλά και να μην τους δώσουν ελπίδα, χωρίς να είναι σίγουροι.

Στο τέλος θέλησε να ευχαριστήσει και όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο και φυσικά όσους στέλνουν τις ευχές τους για τον Δημήτρη Κόκοτα και τη στηρίζουν και την ίδια.

Το σοκ σε όλους είναι μεγάλο όπως αναφέρει, αφού μιλάμε για έναν πολύ αγαπητό άνθρωπο, με πολλούς φίλους που δεν μπορούσαν να πιστέψουν στην είδηση για την κατάσταση της υγείας του.

Πλέον η ίδια περιμένει απλά να αλλάξει κάτι στην κατάσταση του και να έχει κάποιο θετικό νέο από τους γιατρούς.

Δείτε τα όσα είπε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημήτρη Κόκοτα…,dimitri kokota…