Το είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για Κέντρικ Ναν…

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έλεγε για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού πως έλειπε ένα γλυκό. Σε ένα στόρι του έκανε αναφορά για τον Μίχαλιουκ. Ο Παναθηναϊκός πήρε «γλυκό» και ίσως να ήταν και καλύτερο από τον Ουκρανό: Τον Κέντρικ Ναν!

Ο Κέντρικ Ναν αν μείνει στην Ευρώπη θα είναι ένας από τους πλέον επιδραστικούς παίκτες σε όποια ομάδα αγωνίζεται. Σκοπός είναι αυτή η ομάδα να είναι

ο Παναθηναϊκός. Φυσικά, αυτός θα έχει τον πρώτο λόγο. Δεν το συζητάμε αυτό, δεν είναι κάποια τρομερή αποκάλυψη. Αλλού είναι το θέμα.

Το συμβόλαιο του Κέντρικ Ναν είναι μονοετές. Ο ίδιος ήθελε έτσι να είναι. Στο μυαλό είναι το ΝΒΑ και δεν έχει βγει από αυτό. Ωστόσο, στον Παναθηναϊκό περνάει καλά κι αυτό είναι έκδηλο σε όλα του. Στον τρόπο του εκτός γηπέδου, στη συμπεριφορά του εντός γηπέδου, στις σχέσεις του με τους άλλους συμπαίκτες. Ακόμα και στις ελευθερίες που έχει πάρει από τον Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος του έχει δώσει τα κλειδιά να αποφασίζει στο τέλος και αυτό τον ιντριγκάρει.

Ακόμα και η Euroleague έχει αρχίσει να μπαίνει στο πετσί του. Το πιο ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν είναι από πού τον… χαλάνε. Κάθε άλλο. Με άλλα λόγια, ο Κέντρικ Ναν έχει αρχίσει να ψήνεται με την ιδέα της παραμονής για περισσότερο από μία σεζόν.

Η είδηση είναι πως μέσα στα αποδυτήρια, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το ψέλλισε σε συνεργάτη του. «Δεν φεύγει ο Ναν». Τι θέλει να πει ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού για τον Αμερικανό; Αν δεν προκύψει πρόταση από το ΝΒΑ θα κάνει το παν για να τον κρατήσει και ίσως και άμεσα. Εξάλλου, περισσότερα χρήματα από τον Παναθηναϊκό δεν θα είναι εύκολο να του δώσει κάποιος. Άλλωστε μιλάμε για «λευκή» επιταγή…

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα