Το μέλλον των Τσούμπερ, Παλάσιος και ο Μεντιλίμπαρ!

Όπως κάθε Κυριακή, τα Παρασκήνια του Sportime ανοίγουν τα… χαρτιά τους και αυτή τη φορά έχουν αποκαλύψεις για τους Στίβεν Τσούμπερ, Σεμπαστιάν Παλάσιος και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Αρχικά πάμε στην ΑΕΚ και τον Στίβεν Τσούμπερ που είναι από τα βασικά… γρανάζια της μηχανής που έχει δημιουργήσει ο Ματίας Αλμέιδα.

Εδώ και δύο χρόνο ο Ελβετός προσφέρει όσα μπορεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με φυσικά την χρονιά του νταμπλ που έκανε η Ένωση να είναι ένας από τους παίκτες-κλειδιά.

Ωστόσο φέτος δεν είναι το

ίδιο κυνικός με την περασμένη σεζόν και αυτό έχει κοστίσει σε ορισμένα παιχνίδια της ΑΕΚ.

Σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ο 32χρονος μεσοεπιθετικός έχει 7 τέρματα και 4 τελικές πάσες, ενώ έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς.

Ο γρίφος για το μέλλον του δεν είναι τόσο εύκολο να λυθεί, ενώ σίγουρα υπάρχει κάποιος που μπορεί να το επηρεάσει.

Παναθηναϊκός: Τι θα κάνει με Παλάσιος;

Από κει και πέρα, πάμε στα όσα έχει να σκεφτεί ο Παναθηναϊκός για το ερχόμενο καλοκαίρι, με πολλές περιπτώσεις να είναι ανοιχτές.

Μία από αυτές είναι και του Σεμπαστιάν Παλάσιος, ο οποίος και φέτος ήταν αρκετά αποδοτικός για τον ρόλο του και όποτε έχει κληθεί να βοηθήσει το έχει πετύχει.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται εδώ και καιρό σε συζητήσεις, με τα «θέλω» και των δύο να έχουν ξεκαθαριστεί και να πέφτουν στο… τραπέζι.

Ποια θα είναι όμως η απόφαση για τον Αργεντινό και προς τα πού γέρνει η κατάσταση;

Ολυμπιακός: Τα «θέλω» του Μεντιλίμπαρ!

Τέλος ο Ολυμπιακός, φαίνεται ότι μετά από δύο χρόνια αναζήτηση και συνεχόμενες αλλαγές στον πάγκο, βρήκε τον άνθρωπό που θα του αλλάξει τη μοίρα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είναι… μάγος, ωστόσο στο μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα και τη Super League 1, έχει βελτιώσει την εικόνα της ομάδας και την έχει φτάσει στα ημιτελικά του Conference League.

Πριν γίνουν όλα αυτά τα δείγματα γραφής ήταν ξεκάθαρα, γι’ αυτό και ήρθε η υπογραφή του συμβολαίου του μετά τα 4 γκολ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Βάσκος δέχτηκε να παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά, ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει εξ αρχής μερικά πράγματα και δε σηκώνει «μύγα στο σπαθί του». Ποια είναι όμως αυτά και ποιους επηρεάζουν;

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα