Το μέλλον του Γιόβετιτς, τι θα γίνει με τον Κώτσιρα και το Νο1 του Άρη!

Οι Στέφαν Γιόβετιτς, Γιάννης Κώτσιρας και Άρης έχουν την τιμητική τους, στις αποκαλύψεις που κάνουν τα Παρασκήνια του Sportime της Κυριακής, τα οποία είναι… άχαστα.

Αρχικά πάμε στις αποφάσεις που έχει να πάρει ο Ολυμπιακός το ερχόμενο καλοκαίρι όσον αφορά τους παίκτες που θα μείνουν, όπου ο Στέφαν Γιόβετιτς είναι ένα από τα… ερωτηματικά.

Ο

πολύπειρος μεσοεπιθετικός, από εκεί που δεν υπολογιζόταν καθόλου, ήρθε ο Χοσέ Λουίς Μεντελίμπαρ και τα άλλαξε όλα, έχοντας πάρει το καλύτερο δυνατό από εκείνον τον τελευταίο μήνα.

Δικαίωσε φυσικά απόλυτα τον Βάσκο και δημιούργησε ερωτήσεις, για το τι πραγματικά έβλεπε ο Κάρλος Καρβαλιάλ που τον είχε… παρκάρει.

Πλέον λοιπόν, το ερώτημα είναι αν ο Βόσνιος θα παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά ή αν θα είναι από αυτούς που θα… κουνήσουν μαντήλι.

Παναθηναϊκός: Τι γίνει με Κώτσιρα!

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν εκτός από τον Φώτη Ιωαννίδη, είχε μία τεράστια αποκάλυψη και αυτή είναι σίγουρα ο Γιάννης Κώτσιρας.

Ο Έλληνας παίκτης, έγινε ένα πολυεργαλείο στα χέρια του Φατίχ Τερίμ, δείχνοντας ότι μπορεί ξεκάθαρα να γίνει βασικό… γρανάζι της ομάδας.

Από δεξιός μπακ, μεταφέρθηκε ακόμα και στα χαφ, κάνοντας καταπληκτικά παιχνίδια και από εκεί που ήταν έτοιμος να φύγει, του προτάθηκε νέο συμβόλαιο και μάλιστα απόλυτα δίκαια.

Ωστόσο οι πρώτες επαφές των δύο πλευρών δεν είχαν αντίκρισμα και όλα έχουν μπει στον… πάγο, ενώ ο παίκτης έχει αρχίσει και… αρέσει πολύ και σε πολλούς.

Άρης: Αγωνία για το Νο1!

Τέλος, ο Άρης έχει πολλά να κοιτάξει το φετινό καλοκαίρι και το βασικότερο είναι η θέση του τερματοφύλακα, αφού ο Χουλιάν Κουέστα και ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης προσπαθεί σίγουρα να κλείσει και πάλι τον… δύσκολο Ισπανό, ωστόσο σίγουρα εξετάζονται και άλλες επιλογές.

Ήδη δύο είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες του και μιλάμε για δυνατά ονόματα με εμπειρία στη Super League 1, κάτι που χρειάζεται σίγουρα ο Άρης.

Για όλες τις αποκαλύψεις και τις λεπτομέρειες τσεκάρετε στα Παρασκήνια του Sportime και θα μάθετε τα πάντα.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα