Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Άγριος βασανισμός του Κλέωνα!

Χαμός θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το Ναυάγιο», με το MEGA να… τρίβει τα χέρια του με την άκρως πετυχημένη σειρά.

Η τηλεθέαση ανεβαίνει συνεχώς και όχι άδικα, αφού μιλάμε για καταιγιστικές εξελίξεις και ανατροπές που κανείς δεν περιμένει.

Αρχικά λοιπόν θα δούμε τη Φανή να επιστρέφει στην κρεβατοκάμαρα του Πέτρου, προκειμένου να τον αποχαιρετήσει μία και καλή.

Την ίδια στιγμή,  την ώρα που γυρίζει στο σπίτι από την κλινική, η Ειρήνη έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα και παίρνει μία γενναία απόφαση

μετά τον χαμό του παιδιού της.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Σοκαριστικός ο βασανισμός του Κλέωνα!

Ο Πέτρος αποκαλύπτει στον Στελή τις υποψίες του για τον Ιπποκράτη, ενώ η σύλληψη και ο βασανισμός του Κλέωνα από τις αρχές δίνουν στον Μάκη την ώθηση που χρειαζόταν για να συμμετάσχει στο σχέδιο της επίθεσης εναντίον του Παντελίδη.

Η άρνηση τού Άγγελου να παρευρεθεί στο δείπνο με τον πατέρα της Βάσως, βάζει τη σχέση του σε κίνδυνο. Ο Παντελίδης κάνει μία δελεαστική προσφορά στον Μιχάλη, ενώ παλεύει να πάρει τον μικρό Ηλία με το μέρος του.

Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Βασίλη τη σκληρή αλήθεια για τη σχέση του με την Ασημίνα. Μια αλήθεια που θα κάνει τον Βασίλη να αμφισβητήσει ολόκληρη τη ζωή του.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Το ναυάγιο και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φάνηκε στο trailer του Survivor! Αλλάζουν ομάδες λέει ο Γιώργος Λιανός;; Μυστήριο με Φάνη Μπολέτση και όχι μόνο!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Σφαγή Βαφέα με τον Φίλιππο

Ανατριχίλα στον τάφο του Βασίλη Καρρά

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγριος, Κλέωνα,agrios, kleona