Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Καταρρέει ο Πέτρος μετά το γάμο της Ειρήνης

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Άσχημες είναι οι εξελίξεις και μετά το Ναυάγιο για τον Πέτρο ο οποίος αφότου ερωτεύτηκε την Ειρήνη βλέπει να τη χάνει οριστικά από το πλάι του.

Η σειρά του Mega κορυφώνει την αγωνία με την Ειρήνη να μοιάζει μπλεγμένη στα δίχτυα του Ιπποκράτη ο οποίος προσπαθεί να την πείσει ότι το να είναι μαζί του είναι το καλύτερο για αυτήν.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος πέφτει σε κατάθλιψη λόγω της Ειρήνης

Η Ειρήνη προσπαθεί να πατήσει ξανά στα πόδια της με τον Ιπποκράτη να την έχει ερωτευτεί

από την πρώτη στιγμή που την είδε. Ο έρωτας του Ιπποκράτη όμως είναι εμμονικός ενώ εκείνη δε φαίνεται να αισθάνεται το ίδιο.

Αντίθετα, με τον Πέτρο αισθάνεται την καρδιά της να χτυπά δυνατά ενώ και εκείνος την αγαπάει βαθιά. Ο Ιπποκράτης όμως επισπεύδει το γάμο με τη δικαιολογία της υγείας του Τρύφωνα που χειροτερεύει.

Ο γάμος της Ειρήνης και του Ιπποκράτη πραγματοποιείται και ο Πέτρος δεν πηγαίνει παρότι έλαβε πρόσκληση. Ο νεαρός όμως βρίσκεται κάπου εκεί κρυμμένος και παρακολουθεί τη γυναίκα που αγαπάει να παντρεύεται άλλον.

Ο Πέτρος πέφτει σε κατάθλιψη και κλείνεται στον εαυτό του μετά από αυτό. Οι κοντινοί του άνθρωποι προσπαθούν αν τον συνεφέρουν όμως δεν καταφέρνουν κάτι.

Από την άλλη, εκείνη ετοιμάζεται για το πιο σημαντικό γεγονός της ζωής της, την έλευση του παιδιού της. Βέβαια πριν προλάβει να χαρεί με το παιδί της η Ειρήνη θα χάσει τον αγαπημένο της πατέρα γεμίζοντας θλίψη…

Διαβάστε επίσης:

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Χαμός με Αλίκη και Παντελίδη με εκβιασμούς και κατηγορίες

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Τάσος, καίγεται ζωντανός μέσα σε φούρνο

Survivor αποχώρηση 31/1: Αυτός φεύγει από το παιχνίδι – Μαχητής ο Τζέημς;

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα