Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Οι καλεσμένοι καταλαβαίνουν πως η Ιουλία είναι έγκυος

21:28 4/2/2024 - Πηγή: Sportime

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η νέα δραματική σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας» συγκλονίζει με την τραγικότητα που έχει η ζωή της νεαρής Ιουλίας.

Η σειρά σημειώνει πολύ καλά νούμερα στην τηλεθέαση παρά τον έντονο ανταγωνισμό. Τι θα γίνει όμως τώρα που οι καλεσμένοι καταλαβαίνουν πως εκείνη είναι έγκυος;

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Οι καλεσμένοι καταλαβαίνουν πως η Ιουλία είναι έγκυος

Στο αρχοντικό Προβιού όλοι

ετοιμάζονται για το δείπνο προς τιμήν των κουμπάρων και ο Χρήστος, ακόμα σοκαρισμένος από την πρώτη του αποτυχημένη σεξουαλική εμπειρία, βλέπει άθελά του στο σπίτι, μια εικόνα που τον αναστατώνει.

Οι καλεσμένοι φτάνουν και όλοι προσέχουν πόσο έχει ομορφύνει η Ιουλία, ούτε έγκυος να ήταν, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, κάνοντας όλη την οικογένεια Σκούταρη να παγώσει. Την ίδια ώρα, στο περιθώριο του δείπνου, ο Στασινόπουλος κάνει μια συζήτηση καρδιάς με τον βαφτιστήρα του κι ο Ρήγας προσπαθεί να αποφύγει την Βαγγελίτσα, που τον πολιορκεί με όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα!

Και ενώ ο Ατζαλίνας αμφιταλαντεύεται για το αν θα τηλεφωνήσει στην εφημερίδα της Αλεξάνδρας για να της μιλήσει, εκείνη δέχεται απ’ τον Απόστολο μια ανέλπιστη πρόταση.

Στο αρχοντικό, η βραδιά κυλά όμορφα, ώσπου η Ιουλία, νιώθει μια ξαφνική αδιαθεσία, προκαλώντας σε όλους ανησυχία.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Το προξενιό της Ιουλίας και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Χωρίζει η Αλεξάνδρα

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Παντρεύονται Φιλιώ και Γρηγόρης

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χαμός με Μάνο και Αμαλία

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα