Ολυμπιακός: 2ο ντέρμπι του Καρβαλιάλ στη Λεωφόρο και πάλι εκτός ο Φορτούνης – Συμβαίνει κάτι;

20:58 4/2/2024 - Πηγή: Sportime

Ολυμπιακός: 2ο ντέρμπι του Κάρλος Καρβαλιάλ στη Λεωφόρο ενάντια στον Παναθηναϊκό και πάλι εκτός ο Κώστας Φορτούνης από την αρχική ενδεκάδα.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποφάσισε να μην ξεκινήσει τον Κώστα Φορτούνη για… δεύτερο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στη σειρά.

Όπως και στο Κύπελλο, ο Κάρλος Καρβαλιάλ έβαλε τον Ομαρ Ρίτσαρντς στα αριστερά.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ προτίμησε να βάλει αριστέρα τον Ρίτσαρντς και πίσω από τους επιθετικούς τους Αλεξανδρόπουλο, Τσικίνιο και Έσε.

Ήθελε τρεξίματα, υψηλή ένταση και μαρκαρίσματα ψηλά ο Κάρλος Καρβαλιάλ, στοιχεία που Ρίτσαρντς και Αλεξανδρόπουλος έχουν σε μεγαλύτερο βαθμό από τον Κώστα Φορτούνη. Συν το ότι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος κάνει καλά παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ το είχε πει από τις πρώτες μέρες της παρουσίας του στο Ρέντη, πως θέλει να μαρκάρουν όλοι. Ο Κώστας Φορτούνης έχει άλλα υπέρ στο παιχνίδι του, όχι όμως τόσο το να μαρκάρει τον αντίπαλο επί 90 λεπτά.

Όχι, δεν συμβαίνει κάτι με Καρβαλιάλ και Φορτούνη. Απλά ο Πορτογάλος θέλει άλλα στοιχεία να παρατάξει στη Λεωφόρο.

Στις εκπλήξεις (σ.σ. για όσους είναι εκτός Ρέντη) ήταν και η επιλογή του Τσικίνιο στην αρχική ενδεκάδα και όχι του Όρτα.

Όμως ο Τσικίνιο ήρθε με… σπασμένα φρένα στον Πειραιά, είναι παίκτης που θέλει να αποδείξει πράγματα και έτσι προπονείται και παίζει στο κόκκινο. Δεν είναι τυχαία η επιλογή του στην αρχική ενδεκάδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός -Ολυμπιακός: Έκπληξη ο Τερίμ – Τρικ ο Καρβαλιάλ

Ο Μαντί Καμαρά ήθελε να φύγει από το γήπεδο όταν έμαθε πως είναι εκτός αποστολής…

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα