Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ζευγάρι Ιουλία και Χρήστος

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Απρόβλεπτες είναι οι εξελίξεις που έρχονται στη σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας» καθώς η Ιουλία έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Χρήστο, τον γιο του Γιωργίκη.

Η σειρά του Alpha επιστρέφει απόψε στις 22:40 μετά τη διακοπή των γιορτών και εμείς σας παρουσιάζουμε όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια.

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ιουλία και Χρήστος έρχονται κοντά

Ο γάμος

της Ιουλίας με τον Γιωργίκη πραγματοποιείται και η κοπέλα μετακομίζει επίσημα σπίτι του. Η αρχή των βασανιστηρίων της τώρα ξεκινάει. Στο σπίτι το κλίμα από τη Χάδω είναι εχθρικό καθώς προσπαθεί να της κάνει τη ζωή κόλαση. Ταυτόχρονα, το δεύτερο βράδυ του γάμου τους η Ιουλία αναγκάζεται να κοιμηθεί με τον Γιωργίκη.

Ο Γιωργίκης προσπαθεί να είναι ευγενικός και υπομονετικός με τη νέα του σύζυγο κάτι που η Χάδω αποδοκιμάζει. Αυτό θα προκαλέσει την οργή του.

Την ίδια ώρα ο Χρήστος περνάει δύσκολες στιγμές και κάποια στιγμή το σκάει από το σπίτι για να πάει στο μοναστήρι. Η αναζήτησή του έχει σχέση με το ημερολόγιο της μητέρας του. Ο Γιωργίκης ανησυχεί και τον ψάχνει ωστόσο όταν αυτός επιστρέφει τα πάντα ηρεμούν.

Στο μεταξύ η παρουσία της Ιουλίας στο σπίτι είναι μια ευχάριστη αλλαγή για τον Χρήστο. Οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά με την Ιουλία να βλέπει την παρουσία του ως το μόνο ευχάριστο γεγονός στη νέα της ζωή. Οι δύο νεαροί ανοίγουν τις καρδιές τους ο ένας στον άλλο και περνάνε χρόνο μαζί. Η κατάσταση αυτή όμως δημιουργεί τη ζήλεια του Γιωργίκη ο οποίος δε μπορεί να χωνέψει την αδυναμία που δείχνουν ο ένας στον άλλον.

Μάλιστα κάποια στιγμή ο Χρήστος εξαφανίζεται ξανά, αυτή τη φορά μαζί με την Ιουλία. Αυτό θα προκαλέσει την οργή του Γιωργίκη…

Διαβάστε επίσης:

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Γιωργίκης στα δίχτυα της Στάσας για την παρθενιά

Survivor στατιστικά 17/1: Προκαλεί τρόμο η Ασημίνα – «Βυθίζονται» Παύλος και Χρύσα

Famagusta: Η υπόθεση από τα 2 πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του MEGA

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα