Τσιμίκας: Μαύρο μάτι – Τι έχει συμβεί;

Έριξε το Twitter ο Κώστας Τσιμίκας στο Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ για το Leagu Cup κάνοντας την εμφάνισή του στο γήπεδο με μαυρισμένο μάτι.

Δεν θα μπορούσε φυσικά αυτό να περάσει απαρατήρητο. Ειδικά από τη στιγμή που οι «ρεντς» ανέβασαν και ένα βιντεάκι κατά την άφιξη της αποστολής. Εκεί υπάρχει ένα πλάνο με τον Έλληνα αριστερό μπακ. Το μάτι του ήταν εμφανώς μαυρισμένο. Δεν ήταν εύκολο να μην το προσέξει

κάποιος.

Πολύ γρήγορα ο καθένας άρχισε να λέει την άποψή του. Η φαντασία οργιάζει σε τέτοιες περιπτώσεις και ειδικά από τους χρήστες των social media.

Τι έχει ο Τσιμίκας τελικά; Σε μία προπόνηση χτύπησε. Στον προ ολίγων ημερών αγώνα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ δεν ήταν έτσι. Επομένως, το έπαθε στο μεσοδιάστημα.

Ωστόσο, δεν τον εμπόδισε να παίξει στον αγώνα με την Μπόρνμουθ βασικός. Ούτως ή άλλως από τη στιγμή που ο Άντι Ρόμπερτσον είναι τραυματίας, ο «Τσίμι» παίρνει τα ματς το ένα μετά το άλλο. Και όσο περισσότερο παίζει και βρίσκει ρυθμό, τόσο καλύτερα δείχνει πως θα τα πηγαίνει. Είτε το μάτι του είναι μαυρισμένο είτε όχι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, άλλωστε, ουδέποτε σταμάτησε να τον πιστεύει. Φάνηκε αυτό και από το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Τσιμίκας λίγους μήνες πριν με βελτιωμένους οικονομικούς όρους.

#BOULIV arrivals pic.twitter.com/HXK6F3QIx2

Liverpool FC (@LFC) November 1, 2023

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα