Βαγγέλης Μαρινάκης: Τόσα λεφτά βάζει στη Ρίο Άβε

Το deal κλείδωσε! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παίρνει μία ακόμη ομάδα. Θα γίνει ο νέος ιδιοκτήτης της πορτογαλικής Ρίο Άβε.

Οι φήμες τις τελευταίες μέρες είχαν γίνει και πιο έντονες. Στη συνέχεια βγήκαν και οι πρώτες λεπτομέρειες. Πλέον η συμφωνία έχει οριστικοποιηθεί.

Πράσινο κασκόλ δεν ξέρουμε αν θα βάλει τελικά, αλλά η Ρίο Άβε μπαίνει στο γκρουπ των ομάδων του μετά τον

Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η πρόεδρος του συλλόγου, Αλεξαντρίνα Κρουζ, ενημέρωσε πλήρως τη Δευτέρα (20/11) για τις τελευταίες εξελίξεις. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα βάλει 20.500.000 ευρώ και θα πάρει το 80%. Έως τον Ιούνιο του 2024 θα πρέπει να δοθούν τα χρήματα με τον Έλληνα επιχειρηματία να έχει δεσμευτεί πως θα μεγαλώσει ως ποδοσφαιρικό μέγεθος τη Ρίο Άβε. Θα δώσει χρήματα για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων και την ανάπτυξη των ακαδημιών.

Από τα 600 μέλη της συνέλευσης τα 596 έδωσαν το παρών. Εξ αυτών οι 555 ψήφισαν υπέρ της επένδυσης Μαρινάκη, τα 21 κατά και τα 20 λευκό.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Ρίο Άβε έχει μόλις εννέα βαθμούς μετά από έντεκα αγώνες και βρίσκεται στη 16η θέση. Έχει δύο ομάδες από κάτω της, οι οποίες πέφτουν απευθείας. Εν όψει Ιανουαρίου θα γίνουν μεταγραφές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει ενημερώσει πως θα ενισχύσει τη νέα του ομάδα ώστε να έρθει η παραμονή στην κατηγορία.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα