Βαθμολογία Euroleague: Πώς διαμορφώθηκε η κατάταξη μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν-Τα αποτελέσματα

Βαθμολογία Euroleague: Ο Ολυμπιακός «αγρίεψε» στο 4ο δεκάλεπτο κι απέφυγε το «έμφραγμα» απέναντι στη Βιλερμπάν, και επανήλθε στις νίκες μετά την ήττα της Τρίτης από την Εφές.

Έτσι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βελτίωσε το ρεκόρ της πηγαίνοντας στο 19-12 και πλέον περιμένει να δουν τι θα κάνουν Παναθηναϊκός, Μονακό και Φενέρμπαχτσε που έχουν

επίσης 19 νίκες, ενώ η Μπαρτσελόνα (που παίζει με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ έχει 20).

Την επόμενη αγωνιστική (32η) ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο καθώς θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο Βελιγράδι η οποία θα «καίγεται» μετά και την αποψινή εντός έδρας ήττα της από τη Ρεάλ.

Από εκεί και πέρα δεύτερη σερί νίκη για τη Ζαλγκίρις μετά από αυτή επί της Βίρτους Μπολόνια και πάλι στο Κάουνας, αυτή τη φορά με 94-76 επί της Μπασκόνια. Και δεύτερη σερί ήττα των Βάσκων μετά από αυτή στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν, με την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς να κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι ιν πλέον.

Εξαιρετικός και πάλι για την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι ο Κίναν Έβανς με 20 πόντους, ενώ από πλευράς Ισπανών ο Κόντι-Μίλερ ΜακΙντάιρ να έχει 16π.

Εξάλλου η Εφές, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού «λύγισε» δύσκολα στην Πόλη την ουραγό Άλμπα Βερολίνου (85-84) και παρέμεινε ζωντανή για μια θέση στα πλέι ιν. O Ελάιζα Μπράιντ είχε 24 πόντους για τους νικητές, ενώ  σε 14 λεπτά ο Σέιν Λάρκιν έμεινε στο μηδέν. Από τους Γερμανούς Ματ Τόμας και Λούις Ολίντε είχαν από 17 πόντους.

Τέλος η Παρτιζάν δεν τα κατάφερε απέναντι στην πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, χάνοντας με 88-76 μέσα στο Βελιγράδι.

O Μάριο Χεζόνια πρόσθεσε μία ακόμη σπουδαία εμφάνιση στο ενεργητικό πετυχαίνοντας 25 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Από πλυερααυ Σέρβων ο Φρανκ Καμίνσκι είχε 19 πόντους.

Euroleague: Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής

Πέμπτη 21/3

Αναντολού Εφές-Άλμπα Βερολίνου 85-84Ζαλγκίρις Κάουνας-Μπασκόνια 94-76Ολυμπιακός-Βιλερμπάν 80-64Παρτιζάν-Ρεάλ Μαδρίτης 76-88

Παρασκευή 22/3

Ερυθρός Αστέρας-Βίρτους Μπολόνια 20:00Μονακό-Βαλένθια 20:00Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα 21:15Μπάγερν Μονάχου-Μακάμπι Τελ Αβίβ 21:30Αρμάνι Μιλάνο-Φενέρμπαχτσε 21:30Βαθμολογία Euroleague σε 31 αγωνιστικές

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα