Βέροια: Έκλεισε φιλικό με τον ΠΑΟΚ

Η Βέροια έκλεισε φιλικό με την ομάδα του ΠΑΟΚ για το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Η σχετική ανακοίνωση.

Βέροια και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν σε φιλική αναμέτρηση. Άλλωστε, η πρεμιέρα της Super League 1 μετατέθηκε για

τις 11 Σεπτεμβρίου. Εκτός αυτού, για τους συλλόγους δεν υπάρχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, λόγω Εθνικών ομάδων.

Για τα παραπάνω, οι δύο ομάδες συμφώνησαν να δώσουν ένα φιλικό αγώνα, προκειμένου να διατηρηθούν σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

«Από την ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ Βέροιας και ΠΑΟΚ.

Γενική είσοδος: 10€

Είσοδος στη Θύρα 2 – VIP μόνο για κατόχους κάρτας διαρκείας σεζόν 2021-2022.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διάθεση καρτών διαρκείας στο επίσημο site της ΠΑΕ.

Τονίζεται ότι σύμφωνα με το ισχύον πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων για την είσοδο σε όλες τις Θύρες του γηπέδου θα είναι απαραίτητη η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης το τελευταίο εξάμηνο. Για την είσοδο ανηλίκων 13-17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών. Ενώ για τους κάτω των 12 ετών, αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα».

Διαβάστε ακόμη: 

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Μιτρίτσα!

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Λάμπρου από τον ΠΑΟΚ

Κορονοϊός: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid test την Τετάρτη (1/9)

Βασίλης Μπαντής για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα