Βεζένκοφ: Τέλος το ΝΒΑ…

Η πρώτη χρονιά για τον Σάσα Βεζένκοφ στο NBA με τη φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς σίγουρα δεν πήγε όπως θα ήθελε.

Μετά από μία φανταστική χρονιά στη Euroleague που έφτασε μία… ανάσα από την κούπα, ενώ πήρε και το MVP της διοργάνωσης, εμπιστεύτηκε τον προπονητή των «Βασιλιάδων», κάνοντας το μεγάλο βήμα.

Ωστόσο αυτά που υποσχέθηκαν στον Βούλγαρο φόργουορντ δεν είχαν καμία σχέση με αυτά που συνάντησε, με

λίγο χρόνο συμμετοχής και όχι τόσο πολλή εμπιστοσύνη.

Ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ο προπονητής του έκανε περισσότερο παρατηρήσεις για τα όσα πρέπει να διορθώσει.

Πλέον με τον αποκλεισμό των Σακραμέντο Κινγκς από τα playoffs του NBA, ο Σάσα Βεζένκοφ έχει πολλά να σκεφτεί για το τι θα πράξει το καλοκαίρι.

Οι επιλογές είναι συγκεκριμένες και πλέον τις γνωρίζουν πολλοί, ωστόσο μένει να δούμε εκείνος τι θα επιλέξει.

Βεζένκοφ: Επιστροφή στην Ευρώπη ή πείσμα στο NBA;

Ο Σάσα Βεζένκοφ, θα πρέπει να αποφασίσει έχοντας ακόμα συμβόλαιο στο NBA, το αν θέλει να παραμείνει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Όσοι τον γνωρίζουν, πιστεύουν ότι είναι αρκετά πεισματάρης για να τα παρατήσει και μπορεί σε μία άλλη ομάδα που θα βρεθεί με ανταλλαγή, να κάνει πολύ σπουδαία πράγματα.

Ωστόσο και στους Κινγκς αν υπάρξει αλλαγή προπονητή, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την παραμονή του στην ομάδα.

Φυσικά πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Ευρώπη, όπου ο Ολυμπιακός ας μη γελιόμαστε θα είναι η μόνη του επιλογή.

Γνωρίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι η οικογένεια του και το ίδιο και ο Γιώργος Μπαρτζώκας που τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια.

Έτσι σίγουρα θα του γίνει και μία πολύ καλή πρόταση συμβολαίου για αρκετά χρόνια, προκειμένου και η δική του φανέλα να βρεθεί δίπλα σου Βασίλη Σπανούλη, του Γιώργου Πρίντεζη και φυσικά του Κώστα Παπανικολάου.

Ο Ολυμπιακός σίγουρα θα τον περιμένει, αφού αν υπάρχει ελπίδα να επιστρέψει, θα προσθέσει έναν κορυφαίο ευρωπαίο παίκτη, με ελληνικό διαβατήριο.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα