Βίκτορ Σάντσεθ: Έφυγε από την Καρταχένα – Έρχεται Ελλάδα;

Μετά από 1,5 χρόνο αποχής επέστρεψε στους πάγκους ο Βίκτορ Σάντσεθ. Μιλάμε για τον κύριο που είχε περάσει από τον Ολυμπιακό ένα «φεγγάρι», έχοντας δημιουργήσει profile για υψηλό επίπεδο. Τον ίδιο που πολλά χρόνια νωρίτερα ως παίκτης είχε περάσει από τον Παναθηναϊκό.

Με τα εξάταπα, άλλωστε, η καριέρα του ήταν αξιοπρόσεκτη. Ως προπονητής δεν έχει βρει ακόμη έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Για 50 ματς κοούτσαρε τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Στην Μπέτις έκατσε για 27 αγώνες στον πάγκο και

με τη Μάλαγα ήταν σε 33.

Στην Καρταχένα, όμως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα τα περίμενε. Ο Βίκτορ Σάντσεθ την ανέλαβε έχοντας ως στόχο να τη βοηθήσει ώστε να κάνει το παραπάνω βήμα. Τελικά αποχώρησε μετά από μόλις επτά παιχνίδια.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα είχε μόνο μία νίκη. Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια η ομάδα του γνώρισε την ήττα. Μην εκπλαγείτε αν το όνομά του παίξει για την Ελλάδα σε όποιον πάγκο μείνει «ορφανός»! Έχει αποδειχτεί πως κάτι τον τραβάει ούτως ή άλλως στη χώρα μας. Ξέρει κόσμο, τον ξέρουν επίσης και όλα είναι πιθανά στην πορεία.

Ενδιαφέρον θα έχει εάν και στον επόμενο σταθμό της καριέρας του επιλέγει τον ίδιο βοηθό. Στην Καρταχένα είχε πάρει μαζί του τον δικό μας Γιάννη Κοντοέ. Τον πρώην παίκτη που λίγους μήνες πριν θήτευσε στο πλάι του Δημήτρη Σπανού ως assistant στον Ιωνικό της Super League 1.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα