Βασίλης Ζαγαρίτης: Δεν ήρθε Ολυμπιακό, πάει για άνοδο με Πάρμα!

Πολύ δύσκολα έχει περάσει ο Βασίλης Ζαγαρίτης, όταν αποφάσισε να πάει στην Πάρμα και την Ιταλία, φεύγοντας από τον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός αριστερός μπακ, έπεσε σε μία κακή περίοδο για την ιταλική ομάδα, η οποία πάλευε αλλά δεν κατάφερνε να επιστρέψει στη Serie A, ωστόσο δεν τα κατάφερνε.

Παράλληλα σε αυτά τα 2,5 χρόνια, η κατάσταση ήταν ζόρικη και για το αγωνιστικό κομμάτι, αφού άλλαξαν τρεις προπονητές και δεν μπορούσε να πάρει φανέλα βασικού και να δείξει τις ικανότητες του.

Έτσι

φτάσαμε στο φετινό καλοκαίρι εκεί που ο Ολυμπιακός κινήθηκε αρκετά για να τον κάνει δικό του και να τον προσθέσει στο ρόστερ του.

Η ομάδα του Πειραιά έψαχνε αριστερό μπακ και ο Βασίλης Ζαγαρίτης συνδύαζε και το ελληνικό στοιχείο που ήθελε να προσθέσει στην ομάδα.

Ωστόσο τελικώς ο Αντόνιο Κορδόν πήγε στον Ρίτσαρντς από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και φυσικά έκλεισε και ο Ορτέγκα για τη θέση του βασικού.

Ενώ παράλληλα δεν προχώρησε ούτε το ενδιαφέρον που έδειξε ο Άρης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ζαγαρίτης να παραμείνει τελικώς στην Πάρμα.

Εκεί όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει για τα καλά και η σταθερότητα φαίνεται ότι έχει επιστρέψει, κάτι που έχει φέρει άλλα αποτελέσματα και στον ίδιο.

Σε έξι παιχνίδια σε Serie B και Κύπελλο Ιταλίας, έχει αγωνιστεί και τις έξι φορές, έχοντας ξεκινήσει τις τρεις ως βασικός και άλλος δύο έχει μπει αλλαγή.

Ενώ και η Πάρμα έχει σε 5 παιχνίδια τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, βάζοντας από νωρίς πλώρη για να επιστρέψει στα… σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου, εκεί που αξίζει.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασίλης Ζαγαρίτης, Ολυμπιακό, Πάρμα,vasilis zagaritis, olybiako, parma