Ζωές δεν μπορείτε να σώσετε! Θα πάρετε κιόλας; Ποδοσφαιριστής που η Πολιτεία του χρωστάει με Νόμο που δεν εφαρμόζει, σκέφτεται την αυτοκτονία!

Εξαιτίας ενός ακόμα Νόμου που απλά ψηφίστηκε και δεν εφαρμόζεται από την Κυβέρνηση, ποδοσφαιριστής σκέφτεται την αυτοκτονία! Όνειρα γλυκά και απονήρευτα!

Το ότι δεν μπορεί να σώσει ζωές το εμπεδώσαμε και με την διάθεση που έχει η Κυβέρνηση, αλλά και το ίδιο το άθλημα, ενόψει του νέου νόμου για την αθλητική βία. Όχι όμως να φτάσει στο σημείο και να πάρει ζωές!

Σοκαριστικό, ανατριχιαστικό το μήνυμα που δημοσίευσε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής από πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη που σκέφτεται την αυτοκτονία!

«Γιώργο τι κάνεις; Είσαι καλά; Εγώ καθόλου,

δεν αντέχω άλλο, η κυβέρνηση πάλι μας κορόιδεψε. Πριν τις εκλογές είπαν ότι θα μας δώσουν τα λεφτά μας και μετά τίποτα. Το μυαλό μου πάει πάλι στο κακό. Συνέχεια σκέφτομαι άσχημα πράγματα, δεν αντέχω άλλο. Φοβάμαι».

Επειδή ένας Νόμος που ψηφίστηκε και είναι σε ισχύ, απλά δεν εφαρμόζεται. Για ακόμα μια φορά η Πολιτεία δείχνει αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή, όπως και στο αθλητικό νομοσχέδιο κατά της βίας που θα περάσει, αφού δεν έχει καμία πρόθεση να αγγίξει την ουσία και τη ρίζα του προβλήματος.

Με τη στάση της η Κυβέρνηση Μητσοτάκη και με μέτρα τύπου κλείνω τα γήπεδα, όχι μόνο δεν λύνει τίποτα, όχι μόνο δεν προστατεύει την ανθρώπινη ζωή αλλά ρισκάρει με το να χαθούν κι άλλες

Για την υπόθεση των χρεών του ΚΡΑΤΟΥΣ σε πρώην ποδοσφαιριστές υπάρχει ΝΟΜΟΣ που έχει τεθεί σε ισχύ και η Πολιτεία σταμάτησε να εφαρμόζει στην εποχή του covid και στη συνέχεια λόγω εκλογών!

Ο Κορονοϊός «πήρε» και θα «πάρει» ηλικιωμένους κυρίως ανθρώπους με συννοσηρότητες και με σοβαρά προβλήματα υγείας. Η Κυβέρνηση δεν διαχωρίζει ούτε ηλικίες, ούτε ιατρικό ιστορικό.  Ακόμα και υγιείς άνθρωποι, μικροί σε ηλικία, σκέφτονται να βάλουν τέλος στη ζωή τους, επειδή δεν εφαρμόζεται Νόμος του Κράτους.

Δεσμεύσεις, διάθεση και λύση καμία! Αλλά μιλάμε για ανθρώπινες ζωές!

Ρε, εμβόλιο για να γλιτώσουμε από εσάς, πότε θα βγάλετε; Και αυτό να το κάνετε υποχρεωτικό για όλους!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα