Κλοπ: Οι υποψήφιοι διάδοχοι

13:58 26/1/2024 - Πηγή: Contra

Ο Γιούργκεν Κλοπ πραγματικά σόκαρε τους φιλάθλους των "Reds", και όχι μόνο, με την απόφασή του να αποχωρίσει το Καλοκαίρι. Παρόλα αυτά, οι φημολογίες και τα σενάρια για τον πιθανό αντικαταστάτη έχουν από τώρα πάρει φωτιά και αρκετά ονόματα βγαίνουν στην επιφάνεια.

Ο Κλοπ είναι προπονητής της Λίβερπουλ από το 2015 και έχει κατακτήσει όποιον τίτλο κυκλοφορεί από τότε, συμπεριλαμβανομένου και αυτόν της Premier League.

Ο 56χρονος έχει επίσης οδηγήσει τη Λίβερπουλ σε τρεις τελικούς Champions League κατά τη διάρκεια της θητείας του στον σύλλογο, κερδίζοντας έναν και χάνοντας δύο.

Ο Γερμανός αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον σύλλογο, οδηγώντας τον ξανά στις επιτυχίες ύστερα από αρκετά άγονα χρόνια και σε εκείνον οφείλεται η δυναμική της σημερινής Λίβερπουλ και το μέταλλο νικητή. Όπως αντιλαμβανόμαστε, ο επόμενος προπονητής θα επωμιστεί ένα τεράστιο βάρος και μια μεγάλη κληρονομιά.

Από τα ονόματα που "παίζουν", ο Τσάμπι Αλόνσο είναι ένα από τα φαβορί και μπορεί να ενθουσιάσει τους οπαδούς της Λίβερπουλ λόγω της εντυπωσιακής αήττητης πορείας του πρώην μεσοεπιθετικού των "κόκκινων" στη Μπάγερ Λεβερκούζεν τη φετινή σεζόν.

Από εκεί και πέρα, το όνομα του Στίβεν Τζέραρντ εύλογα έχει ακουστεί λόγω της ιδιαίτερης σχέσης του με τον σύλλογο, χωρίς ωστόσο να ισχύει κάτι απαραίτητα, ενώ μετά από αυτόν το προφίλ του Ντε Τσέρμπι δεν περνά απαρατήρητο.

Η επόμενη μέρα για την Λίβερπουλ θα είναι έξω από τα συνηθισμένα, όπως συμβαίνει πάντοτε σε τέτοιες περιπτώσεις κομβικών αλλαγών, αλλά όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Κλοπ, έχουν ακόμα μια μάχη να δώσουν, την τελευταία.

Διαβάστε περισσότερα

Σοκ: Τέλος ο Κλοπ από την Λίβερπουλ το Καλοκαίρι

Λίβερπουλ: Μεταγραφή του Κλοπ περιμένει το ντεμπούτο του για 6 χρόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα