«Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να δώσει 5 εκατ. στον Σλούκα για 3 χρόνια»

20:13 21/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Δεν είναι κάτι καινούριο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς τον Κώστα Σλούκα. Εξάλλου οι αναγνώστες του «10» το έχουν διαβάσει εδώ και καιρό, την ώρα που στην Τουρκία διαρκώς γράφονται κείμενα αναφορικά με τον Έλληνα γκαρντ και την παλιά του ομάδα.

Ο 29χρονος παίκτης της Φενέρμπαχτσε αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην χώρα μας, περιμένοντας ουσιαστικά το κάλεσμα της ομάδας του για το εάν θα επιστρέψει στις προπονήσεις, ανάλογα βέβαια και το τι θα επιλέξει και η Ευρωλίγκα.

Την ίδια

ώρα πληθαίνουν οι φωνές για το μέλλον του. Εάν δεν συνεχιστεί η συνεργασία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με την ομάδα του, τότε ο Σλούκας δεν θα μείνει στην Κωνσταντινούπολη και θα ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Και αυτός κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ο Ολυμπιακός! Σύμφωνα λοιπόν με τον Ιταλό δημοσιογράφο από το Sportando, οι Ερυθρόλευκοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στον Έλληνα γκαρντ συμβόλαιο ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Για ακρίβεια θα του προτείνουν ένα 2+1 συμβόλαιο, αρκεί βέβαια να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την Φενέρμπαχτσε και να αποφασίσει ο Ζέλικο Ομπράοντοβιτς ότι θα αφήσει την τούρκικη ομάδα.

Το tweet του Αλεσάντρο Μάτζι

Olympiacos avrebbe messo sul tavolo un’offerta 2+1 da 5 milioni per Kostas Sloukas. Tutto ovviamente passerà dalla decisone di Obradovic in casa Fenerbahce @EuroLeague

Keywords
Τυχαία Θέματα