Οι λόγοι που δεν ευτυχεί ένα ζώδιο

Κριός

Δεν βρίσκεις τον δρόμο προς την ευτυχία επειδή συμβιβάζεσαι με μία ζωή που δεν σου ταιριάζει. Κάνεις αυτό που πιστεύεις ότι πρέπει να κάνεις, αντί να κάνεις αυτό που σου αρέσει. Σταμάτα να βολεύεσαι και τόλμα.

Ταύρος

Είσαι δυστυχισμένος επειδή εστιάζεις σε αυτά που δεν μπορείς να ελέγξεις, αντί σε αυτά που μπορείς. Προσάρμοσε λίγο την νοοτροπία σου και δώσε έμφαση στα καλά της ζωής. Η ευτυχία δεν αργεί, είναι στον δρόμο.

Δίδυμοι

Δεν είσαι ευτυχισμένος επειδή σκέφτεσαι τι γνώμη έχουν οι άλλοι για εσένα, αντί να σκεφτείς τον εαυτό σου. Τι θα πει το χωριό, δεν

θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει επειδή αντί κι αυτοί αντίστοιχα είναι απασχολημένοι με το να σκέφτονται τι θα πεις εσύ γι’ αυτούς. Ναι, είναι ένας φαύλος κύκλος.

Καρκίνος

Το εμπόδιό σου προς την ευτυχία είναι η τάση σου να δίνεσαι τόσο στους ανθρώπους. Τόσο που ασχολείσαι με τα δικά τους προβλήματα, αντί με τα δικά σου. Ναι, το να βοηθάς τους άλλους είναι τέλειο, αλλά πρέπει να δώσεις λίγη προσοχή και σε εσένα.

Λέων

Δεν αφήνεις το παρελθόν πίσω, εκεί που ανήκει δηλαδή. Δεν μπορείς να διανοηθείς ότι έχεις φίλους που δεν επικοινωνείτε πια. Αλλά έτσι είναι η ζωή, μας χωρίζει και πρέπει να συνεχίσουμε τις ζωές μας. Για να βρεις τη γαλήνη  σου, πρέπει να αποδεχτείς αυτήν την αλήθεια.

Παρθένος

Είσαι μεσ’ τη δυστυχία, γιατί δεν εκφράζεσαι. Κλείνεσαι σαν το στρείδι. Δεν είναι κακό να παραδεχτείς ότι η ζωή σου δεν είναι τέλεια και να μιλήσεις για τα προβλήματά σου. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε άνθρωπο που να μην αντιμετωπίζει ούτε ένα πρόβλημα στη ζωή του. Μίλα, δε χρειάζεται να είσαι ο δυνατός της υπόθεσης συνέχεια.

Ζυγός

Αντί να εστιάσεις στους ανθρώπους που σε αγαπούν, ψάχνεις την επιβεβαίωση από τους ανθρώπους που δεν δίνουν δεκάρα. Και μετά, αν σε συμπαθήσουν κι αυτοί, βρίσκεις άλλους να ασχοληθείς. Δεν χρειάζεται να σε συμπαθούν όλοι. Ούτε οι τηγανητές πατάτες δεν αρέσουν σε όλους.

Σκορπιός

Δεν είσαι ευτυχισμένος επειδή διαρκώς ενδιαφέρεσαι για τη γνώμη των άλλων και για το αν θα σε κρίνουν. Όλοι έχουν τις ανασφάλειές τους και τα ψεγάδια τους, αυτό μας κάνει ανθρώπους. Να είσαι απλώς αληθινός και ειλικρινής –μόνο έτσι θα προσελκύσεις τους σωστούς ανθρώπους στη ζωή σου.

Τοξότης

Δεν χρειάζεται να είσαι κάποιος άλλος, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις τους φίλους σου ή την οικογένειά σου. Έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι αυτή είναι η ζωή που πρέπει να ζήσεις. Μην προσαρμόζεσαι στις προσδοκίες των άλλων και κάνε αυτό που σε χαροποιεί.

Αιγόκερως

Ξέρεις κάτι; Όλες αυτές οι ιδέες που έχεις στο μυαλό σου σε κατακλύζουν. Είναι πολλές και ο χρόνος είναι λίγος. Το ξέρεις αυτό και αυτό είναι κιόλας που σε προσγειώνει. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και ξεκίνα με αυτό που σε κάνει να ενθουσιάζεσαι περισσότερο.

Υδροχόος

Είσαι δυστυχισμένος επειδή, ενώ δεν έχεις όρεξη να βρίσκεις λύση για όλους, τελικά το κάνεις. Κάνεις συνεχώς πράγματα τα οποία δεν σε γεμίζουν. Και είσαι ένα ζώδιο που αγαπάει την ελευθερία του. Οπότε προσάρμοσε τη ζωή σου σε ελεύθερα πρότυπα.

Ιχθείς

Είσαι δυστυχισμένος επειδή θέλεις πάντα το κάτι παραπάνω. Ξεχνάς αυτά που ήδη έχεις και εστιάζεις στο τι σου λείπει. Αυτό είναι τελείως αυτοκαταστροφικό σαν σκέψη και νοοτροπία. Άρχισε να πιστεύεις ότι είσαι «πλούσιος» γιατί σύντομα αυτό θα σε καταστρέψει.

Keywords
Τυχαία Θέματα