Ούφα σε Νεντελτσιάρου : «Καλή τύχη!» (pic)

21:29 5/10/2020 - Πηγή: To10.gr

Την απόκτηση του Ιονούτς Νεντελτσιάρου από την Ούφα ανακοίνωσε η ΑΕΚ, με τον ρωσικό σύλλογο να τον αποχαιρετά μέσω twitter.

Η πρώην πλέον ομάδα του 24χρονου κεντρικού αμυντικού του ευχήθηκε καλή τύχη ενώ αναφέρθηκε και στα όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του μαζί της.

Συγκεκριμένα, η Ούφα έγραψε στα social media:

«Καλή τύχη, Ιονούτ! Η Ufa

Football Club και η ΑΕΚ της Αθήνας συμφώνησαν για τη μεταγραφή του Ιονούτς Νεντελτσιάρου. Ο Νεντελτσιάρου ήρθε στην Ούφα τον Φεβρουάριο του 2018 από την Dinamo Bucharest. Ο διεθνής αμυντικός έπαιξε 75 αγώνες για την FC Ufa και σημείωσε 1 γκολ. Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ Αθηνών είναι υπό τις οδηγίες του πρώην προπονητή της Σπάρτακ Μάσιμο Καρρέρα. Υπό την ηγεσία ενός Ιταλού κόουτς, ο ελληνικός σύλλογος, για την ώρα, κατατάσσεται τέταρτος στην κατάταξη του ελληνικού εθνικού πρωταθλήματος, με έξι πόντους σε τρεις αγώνες. Η Ufa, έχει έξι πόντους σε 10 ματς και βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού στην 15η θέση στην RPL»

Удачи, Йонуц!

Футбольный клуб «Уфа» и афинский АЕК договорились о трансфере защитника Йонуца Неделчару.

Йонуц Неделчару перешел в «Уфу» в феврале 2018-го года из бухарестского «Динамо». За ФК «Уфа» защитник сыграл 75 матчей и забил 1 гол pic.twitter.com/BkiazNdGAG

— ФК УФА (@UfaFc) October 5, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα