Ουντινέζε – Ρόμα 0-1

23:41 3/10/2020 - Πηγή: To10.gr

Επιτέλους νίκη για τη Ρόμα του Πάουλο Φονσέκα. Οι Τζιαλόροσι με πρωταγωνιστή τον Πέδρο, που πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα των Ρωμαίων, επικράτησαν εκτός έδρας της Ουντινέζε με 1-0 για την 3η αγωνιστική της Serie A.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για τη Ρόμα, η οποία στις δύο πρώτες αγωνιστικές είχε μια ήττα και μια ισοπαλία. Από την άλλη, η Ουντινέζε έμεινε για τέταρτο παιχνίδι χωρίς νίκη και είναι στην προτελευταία

θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 15’ απείλησαν με τον Πελεγκρίνι, αλλά ο Περέιρα έσωσε την ομάδα του.  Στο 20’ ο Μιράντε απέκρουσε το σουτ του Λαζάνια, με τον Ντζέκο στο 22’ να φτάνει κοντά στο γκολ και τον πορτιέρο της Ουντινέζε να του λέει «όχι». Στο 43ο λεπτό ο Μαντσίνι έσωσε στη γραμμή μετά από λόμπα του Περέιρα και στο 55’ ο Πέδρο άνοιξε το σκορ με γκολάρα.

Ο Ισπανός με απίθανο σουτ από μακριά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μούσο, κάνοντας το 1-0 για τη Ρόμα. Στο 60’ ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων και στο 68’ ο Μιράντε πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε σουτ των Λαζάνια και Φορεστιέρι. Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, με τη Ρόμα να φεύγει με το τρίποντο της νίκης και την Ουντινέζε να παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας.

Δείτε το γκολ:

https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2020/10/zNM2J.mp4

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μούσο, Ντε Μαϊό, Σαμίρ, Μπεκιάο (87’ Κουλιμπαλί), Ουβεζάν, Αρσλάν (63’ Φορεστιέρι), Περέιρα (86’ Νεστορόβσκι), Ντε Πολ, Τερ Άβεστ (62’ Μολίνα), Λαζάνια, Οκάκα

ΡΟΜΑ: Μιράντε, Μαντσίνι, Σαντόν, Σπινάτσολα, Κούμπουλα, Ιμπάνιεθ, Πελεγκρίνι (83’ Κριστάντε), Βερετού, Μχιταριάν (71’ Πέρες), Πέδρο (83’ Κλάιφερτ), Ντζέκο (90+3′ Βιγιάρ)

 

Keywords
Τυχαία Θέματα