Σιμάνσκι : «Με αποκαλούν… σκύλο, έχω επιμονή και αυτό αρέσει στον Καρέρα»

19:16 30/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Ηταν μια από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν. Ηρθε στην ΑΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο ως δανεικός από την Αχμάτ Γκρόζνι και κατάφερε μέσα από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις να κερδίσει την παραμονή του στην Ενωση. Ο λόγος για τον Ντανιέλ Σιμάνσκι.

Οι Κιτρινόμαυροι ενεργοποίησαν τη ρήτρα που υπήρχε στη συμφωνία με τη ρώσικη ομάδα και έκανε δικό της τον 25χρονο μέσο.  Ο Πολωνός μίλησε στην πατρίδα του για τη ζωή του στην Ελλάδα

και φυσικά για την ΑΕΚ. Σε ένα σημείο στην συνέντευξη που παραχώρησε στην «Przegląd Sportowy» αναφέρθηκε σε όσα συμβαίνουν στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα και αποκάλυψε τα παρατσούκλι που του έχουν βγάλει οι συμπαίκτες του.

«Οι φίλοι μου συνήθως με φωνάζουν με το όνομά μου, αλλά υπάρχουν και ορισμένοι, που με αποκαλούν… σκύλο. Αυτό είναι το παρατσούκλι που μου έχουν βγάλει. Επειδή τρέχω πολύ στον αγωνιστικό χώρο και κυνηγάω συνεχώς την μπάλα. Όταν… πιάνω κάποιον, δεν τον αφήνω ήσυχο. Δεν πάει πουθενά. Ο Μάσιμο Καρέρα εκτιμάει πολύ την επιμονή μου. Και οι οπαδοί εκτιμούν το γεγονός ότι τα δίνω όλα στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε.

Ο Ντανιέλ Σιμάνσκι στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια με τη φανέλα της ΑΕΚ σε Πρωτάθλημα, πλέι οφ και Κύπελλο, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα