Το είχε ξανακάνει ο Καμαρά και πάλι απέναντι στην ΑΕΚ! (vids)

Ο Μαντί Καμαρά ήταν υποτονικός στην αρχή της σεζόν, αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχει ανέβει και μάλιστα ήταν από τους πρωταγωνιστές στην αποψινή νίκη των Πειραιωτών επί της ΑΕΚ με 2-0 στο Καραϊσκάκη, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Ο Αφρικανός μέσος ήταν εκπληκτικός απέναντι στην Ενωση, τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού, ενώ στο 77’ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ,

με το οποίο η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έκανε το 2-0 και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη!

Ο Ποντένσε βγήκε από δεξιά, είδε τον Καμαρά, που ήταν ολομόναχος στο ύψος της μεγάλης περιοχής, του έκανε το γύρισμα και ο Αφρικανός χωρίς να το σκεφτεί με ένα φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Τσιντώτα για το 2-0!

Ένα πανέμορφο γκολ από τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος είχε σκοράρει και στο περσινό ντέρμπι των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη και πάλι με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Ένα γκολ, με το οποίο είχε ισοφαρίσει σε 1-1 και είχε δώσει το σύνθημα για την «ερυθρόλευκη» αντεπίθεση, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τελικά τη νίκη με 4-1.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη φάση του περσινού γκολ ήταν και πάλι μέσα ο Ποντένσε, ο οποίος τότε είχε κάνει το ανάποδο ψαλιδάκι, πριν η μπάλα στρωθεί στον Καμαρά. Ο διεθνής άσος στο αποψινό παιχνίδι «κεραυνοβόλησε» για δεύτερη φορά την ΑΕΚ και ουσιαστικά σφράγισε τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού.

Την 7η στα τελευταία 8 εντός έδρας ματς με την Ενωση στο πρωτάθλημα. Το γκολ, μάλιστα, δεν ήταν η μοναδική φάση στην οποία απόψε ο Καμαρά δοκίμασε το πόδι του. Υπήρχαν νωρίτερα άλλες δύο φορές καρμπόν με το γκολ.  Στο 66’ και στο 69’ ο Ποντένσε γύρισε στον Αφρικανό, αυτός σούταρε, αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο Τσιντώτας έδιωξε σε κόρνερ.

Η τρίτη ήταν και η… φαρμακερή. Έτσι όπως έπιασε το σουτ ο Καμαρά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Ο Αφρικανός εκτός από την ΑΕΚ, έχει «κεραυνοβολήσει» επίσης τον Αστέρα Τρίπολης, στην περσινή σεζόν, στη νίκη του Ολυμπιακού με 2-1!

Δείτε τα γκολ του την περσινή σεζόν:

Και το φετινό του γκολ:

Keywords
Τυχαία Θέματα