H πορεία της κακοκαιρίας Daniel: Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες - Τι θα γίνει στην Αττική (LIVE)

Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία Daniel τις επόμενες ώρες. Τι θα γίνει με την Αττική. Η κακοκαιρία Daniel εξακολουθεί να σαρώνει τη χώρα και αναμένεται να συνεχίσει το σφυροκόπημά της έως και αύριο Πέμπτη 7/9. Τεράστιες καταστροφές σημειώθηκαν σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ τρεις…

Τι θα γίνει με την Αττική

Όπως φαίνεται στον χάρτη του Windy, η κακοκαιρία θα συνεχίσει να επηρεάζει το λεκανοπέδιο έως το πρωί της Πέμπτης.

Δείτε αναλυτικά:

- Τετάρτη 6/9 στις 22:00

-

Πέμπτη 7/9 στη 01:00

- Πέμπτη 6/9 στις 03:00

- Πέμπτη 7/9 στις 09:00

Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας

Αγνοείται ζευγάρι Αυστριακών - Είχαν έρθει στο Πήλιο για τον μήνα του μέλιτος

Ζευγάρι νεαρών Aυστριακών, που βρισκόταν στο Πήλιο για τον μήνα του μέλιτος αγνοείται εδώ και δυο ημέρες. Δηλαδή, από την ώρα δηλαδή που ξέσπασε η σφοδρή καταιγίδα στην περιοχή.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Philip και η Michaela διέμεναν σε εξοχική κατοικία, στην περιοχή των Ποτιστικών, στην Ξυνόβρυση Αργαλαστής, του Δήμου Νοτίου Πηλίου, όπου διέμενε και το ζευγάρι συμπατριωτών τους, το οποίο διασώθηκε χθες, Τρίτη (5/9).

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι προτίμησε να παραμείνει στην παραθεριστική κατοικία τους, θεωρώντας ότι είναι πιο ασφαλείς, σε αντίθεση με το άλλο ζευγάρι των Αυστριακών, που έφυγε προς Ξυνόβρυση και τελικά σώθηκαν. Λίγες ώρες αργότερα, δυο από τις εξοχικές κατοικίες παρασύρθηκαν προς την θάλασσα και έκτοτε αγνοείται η τύχη τους.

«Ήχησε» το 112 σε Φθιώτιδα και Αττική

H Πολιτική Προστασία έστειλε το απόγευμα της Τετάρτης (06/09) μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής Κόμμα Φθιώτιδας να απομακρυνθούν προς τη Λαμία.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα που έλαβαν οι κάτοικοι της περιοχής στη Φθιώτιδα μέσω του 112, ανέφερε: «Εάν βρίσκεστε στην περιοχή Κόμμα Φθιώτιδας, απομακρυνθείτε προς Λαμία λόγω πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

{https://twitter.com/112Greece/status/1699467580841328991}

Το 112 ήχησε και στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Daniel ζητώντας από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα αναφέρει: «Σε εξέλιξη ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην περιοχή της Αττικής. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών.

Αποκλεισμένο το χωριό Κωφοί Μαγνησίας

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που κοινοποιήθηκε στη σελίδα του meteo.gr / Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών στο Facebook, φαίνεται το χωριό Κωφοί Μαγνησίας να έχει βουλιάξει στα λασπόνερα. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, μέσα σε 48 ώρες έχουν καταγραφεί πάνω από 460 χιλιοστά βροχής και έτσι το χωριό είναι αποκλεισμένο από την Τρίτη (05/09).

{https://www.facebook.com/Meteo.Gr/posts/pfbid0Fdzn1B4ee162YFhonoCFRmSBkuAoKGqkDcwiPRhEhXryDaYfxdYoFaPLNcYoJWAbl}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Daniel, Πού, Αττική LIVE,Daniel, pou, attiki LIVE