Survivor 2024 10/4: Για αποχώρηση και η Ασημίνα - Η βόμβα Γκιουλέκα «Ζούμε το θέατρο του παραλόγου»

Η Ασημίνα είναι η 4η υποψήφια για αποχώρηση μετά από την ψηφοφορία της κόκκινης ομάδας του Survivor 2024.Μεγάλο πρόβλημα μέσα στην κόκκινη ομάδα του Survivor 2024 με επίκεντρο τον Γιώργο Γκιουλέκα μετά από τον αγώνα για την 4η ασυλία. Ο παίκτης βρέθηκε πάλι απέναντι στους συμπαίκτες τους…

Ο Τζέιμς μιλά για ζήλια της Κατερίνας:

{https://youtu.be/0-RLYYLWCMU?si=2fX0zIMMx8QL2noi}

Ο Τζέιμς ετοιμάζεται να φτιάξει οικία Καφετζή - Γκιουλέκα:

Η Ασημίνα ζήτησε εξηγήσεις από τη Σταυρούλα:

{https://youtu.be/uz9FVJ-KSdw?si=ymtT2s1w8ZeQ6vqs}

Κατά τη γνώμη του Γκιουλέκα: «Παίζουμε το θέατρο του παραλόγου, πείραξε τους συμπαίκτες μου που κάθισα 3 λεπτά με τον Τζέιμς», είπε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, κάτι που επανέλαβε και στο συμβούλιο.

Η κόκκινη ομάδα έπρεπε να ψηφίσει ανάμεσα στην Κατερίνα και την Ασημίνα ποια θα είναι η 4η υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor 2024. Η απόφαση ήταν πως η Ασημίνα είναι η 4η υποψήφια δίπλα στην Άιρα, τη Δώρα και τη Χρύσα για τις μονομαχίες της Πέμπτης 11/4. Στατιστικά είναι και αυτή που θα επιλέξει τον τελικό στόχο, οπότε θα έχει την ευκαιρία να αποφασίσει αυτόν που εκτός από στρατηγική υπεχοχή, δεν θα ζορίσει το σπασμένο της χέρι.

Λίγο πριν δώσει τον λόγο στις 4 υποψήφιες, ο Γιώργος Λιανός έκανε τις ανακοινώσεις για όσα θα συμβούν στο πάρτι της ένωσης και για την παρουσία του Σάκη Ρουβά.

Ενθουσιασμός για το πάρτι της ένωσης του Survivor 2024:

Keywords
Τυχαία Θέματα