Survivor All Star - Νέοι παίκτες: Ενθουσιασμός στους Μαχητές, χαμός στους Διάσημους

Οι νέοι παίκτες που προστέθηκαν στις ομάδες του Survivor All Star έφεραν σημαντικές αλλαγές και απρόβλεπτους καυγάδες.Η υποδοχή των νέων παικτών στις δύο παραλίες των Μαχητών και των Διάσημων έφερε διαφορετική αντιμετώπιση από τους παλιούς παίκτες του Survivor All Star. Οι μπλε
υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τον…

Στην αντίπερα όχθη όμως οι Διάσημοι έγιναν άνω κάτω. Κι αυτό επειδή έγινε ένα επεισοδιακό ξεκαθάρισμα ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Ο οποίος πληροφορήκε από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για όσα έχουν γίνει και τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα της σχέσης του με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Σε όσα ειπώθηκαν μπήκε στη μέση και ο Σπύρος Μαρτίκας κάνοντας την κατάσταση ακόμη χειρότερη., αποκαλώντας τον Μάριο «βασιλιά της απάτης» για να του δώσει την απάντηση ο Κύπριος παίκτης πως αυτός είναι ο «βασιλιάς του ριάλιτι».

Η υποδοχή στην κόκκινη ομάδα:

Η Ελευθερία Ελευθερίου είπε στην κάμερα του Survivor All Star: «Με τον Μάριο γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, πριν από τη συμμετοχή μου στο Survivor, από το 2017. Αρκετά χρονάκια. Είχαμε πάντα άψογες σχέσεις και νομίζω ότι κάπου έχει μείνει μέχρι εκεί. Θέλοντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές και προσπαθούσα να είμαι κουλ όσο μπορεί να είναι ένας άνθρωπος μέχρι να έρθει μια κίνηση από κάποιο άτομο το οποίο οφείλει να του εξηγήσει κάποια πράγματα. Αυτή την κίνηση δεν την είδα, πόσο μάλλον όταν η Ευρυδίκη δεν μπορούσε να κρατηθεί και είπε στον Μάριο τι ακριβώς συμβαίνει έξω», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Το ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star:

Στο ξέσπασμά του ο Μάριος τόνισε στον Μαρτίκα ότι: «Δεν κρύβομαι πίσω από καμία κάμερα. Εδώ δεν έχω έρθει για να βγάλω τα προσωπικά μου αλλά να αγωνιστώ σε ένα ριάλιτι επιβίωσης», λέγοντάς του πως δεν χρωστά στον ίδιο καμία απάντηση. Ενώ η Ελευθερία συνέχισε προς τον Μάριο φωνάζοντας: «Χθες το βράδυ κοιμήθηκες καλά; Χθες το βράδυ, που έγινε το σκηνικό, με έπιασες ρε μαλ…α να πεις, πως είναι αυτή η κοπέλα εδώ και έναν μήνα έξω που την κυνηγάνε; Δεν τοποθετήθηκα, Μάριε, να ξέρεις πουθενά. Κρύβομαι μέχρι να έρθω στο παιχνίδι. Δεν ήθελα να μιλήσω γιατί προφανώς υπάρχει και ένας αντίλογος. Και πας και με αδειάζεις με μια κοπέλα που της έχω πει ότι έχω κάνει παρέα και τυπικά είναι φίλη μου; Πλέον ο ορισμός φίλος, για μένα, έχει ξεφτιλιστεί», συμπλήρωσε η νέα παίκτρια των Διασήμων.

Ο Μάριος ξεσπά στον Μαρτίκα:

Και αμέσως μετά του είπε ότι: «Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου! Mε έλεγες αγάπη σου, μωρό σου. Χέσ…ες αυτή τη στιγμή και για την Καρολίνα! Αυτή τη στιγμή κοιτάς πως να σώσεις τον κω..ο! Είσαι απαράδεκτος, Μάριε! Είσαι η ντροπή της Κύπρου. Το ότι με έχεις αδειάσει, Μάριε, με τέτοιο τρόπο δεν στο συγχωρώ», κάνοντας την ατμόσφαιρα στην ομάδα να πάρει φωτιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα